Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Hát kedves lordom, neked hála csont nélkül kódolok
Ami a DivX - Xvid problematikát illeti én azt vallom, hogy valószínűleg mindenből a sajátja a legjobb, bár vannak uygebár kivételek.
Pl. Az AC3 hang kezelése. A powerDVD még korrekt, mer csak a saját kodekjét használja,de más alkalmazások életébe nem szól bele. A Windvd viszont haláli nyugalommal felülír minden beállítást és az Intervideo kodeket teszi alpértelmezetté. Pedig a privát fejlesztésű AC3 kodek a legjobb és igaz, hogy távolról sem kész, de folyamatosan fejleszti a srác aki csinálja.
Én pl. nagyon úúúútálom, hogy az 5.1-nél valami állat kitalálta azt a 3 alaptételt, hogy csak középről jöjjön a beszédhang, azt, hogy a két hátsó gyakorlatilag csak effektcsatorna és azt, hogy az ember mély hangokra nem irányérzékeny
Privát vélemény,de szerintem GÁZ. ennél már egy JÓ sztereó hang is jobb.
Hála a kodeknek, teljesen szabadon mixelhetem a csatornákat. Én pl mindig rakok kicsi beszédet jobbra-balra is, meg a két oldalsó csatornát halkan és késleltetve bekeverem hátra a csatazaj mellé.
No meg ha jó hangfalaid vannak és nem csak csipogók, akkor rakhatsz egy pici mélyet minden csatornába -
DarkFater
tag
Kössz. féltem, hogy ez lesz.
Ha már ennyire benne vagy
nem tudod miért van az, hogy az 5.1 Divx gyönyörűen ment a gépemen és most amikor újrahúztam a gépet felraktam az 5.2-őt azóta fura dolgokat művel.
Pl. A filmeket dekódolja, de itt vége a történetnek. Konfigolni, filmet csinálni vele nem lehet, mert rögtön lefagy a gép kék halállal.
Ráadásul eleve installáláskor is ezt csinálja, ha a pro-t akarom felrakni és nem csak a sima 5.2.-őt.
????? És erre mit szólsz Mester?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest