- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Hát kedves lordom, neked hála csont nélkül kódolok
Ami a DivX - Xvid problematikát illeti én azt vallom, hogy valószínűleg mindenből a sajátja a legjobb, bár vannak uygebár kivételek.
Pl. Az AC3 hang kezelése. A powerDVD még korrekt, mer csak a saját kodekjét használja,de más alkalmazások életébe nem szól bele. A Windvd viszont haláli nyugalommal felülír minden beállítást és az Intervideo kodeket teszi alpértelmezetté. Pedig a privát fejlesztésű AC3 kodek a legjobb és igaz, hogy távolról sem kész, de folyamatosan fejleszti a srác aki csinálja.
Én pl. nagyon úúúútálom, hogy az 5.1-nél valami állat kitalálta azt a 3 alaptételt, hogy csak középről jöjjön a beszédhang, azt, hogy a két hátsó gyakorlatilag csak effektcsatorna és azt, hogy az ember mély hangokra nem irányérzékeny
Privát vélemény,de szerintem GÁZ. ennél már egy JÓ sztereó hang is jobb.
Hála a kodeknek, teljesen szabadon mixelhetem a csatornákat. Én pl mindig rakok kicsi beszédet jobbra-balra is, meg a két oldalsó csatornát halkan és késleltetve bekeverem hátra a csatazaj mellé.
No meg ha jó hangfalaid vannak és nem csak csipogók, akkor rakhatsz egy pici mélyet minden csatornába -
DarkFater
tag
Kössz. féltem, hogy ez lesz.
Ha már ennyire benne vagy
nem tudod miért van az, hogy az 5.1 Divx gyönyörűen ment a gépemen és most amikor újrahúztam a gépet felraktam az 5.2-őt azóta fura dolgokat művel.
Pl. A filmeket dekódolja, de itt vége a történetnek. Konfigolni, filmet csinálni vele nem lehet, mert rögtön lefagy a gép kék halállal.
Ráadásul eleve installáláskor is ezt csinálja, ha a pro-t akarom felrakni és nem csak a sima 5.2.-őt.
????? És erre mit szólsz Mester? -
DarkFater
tag
Hali!
Van egy TV-ből felvett MPEG2 videóm. Gordiannal akartam átkódolni Xvidre.
Be is állítottam mindent ahogy kell, de hiába adom meg a kívánt bitrate-et vagy fájlméretet, az xvid úgy tűnik nem veszi figyelembe.
Konkrétan: 1,9G nyers fájlból szerettem volna 400M videót és 890M lett.
Beállítottam, hogy legyen 180M és lett 820M.
Erre próbaképpen egy 120M darabot csináltam és azon kisérleteztem.
Beállítástól függően 50-90M között mindenfajta méret előfordult miközben én 10-40M közötti értékeket adtam be neki????
A kisebb megadott méret (bitrate) és a kapott fájlméret nagysága között a jelek szerint nincs összefüggés. Volt olyan, hogy ''nagyobb'' beállításokkal kisebb fájlt kaptam.
Az egész olyan mintha az xvid nem venné figyelembe, hogy milyen instrukciókat kap a Gknot-tól.
Látott már valaki ilyet?
Most melyik a hibás? A kodek vagy a Gknot?
(kodek az új 1.0.3 a gknot a 0.28 final verzó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest