Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS
    Arcképgyáros

Sziasztok!

Lehet megint kicsit eltévesztettem a topikot, de a tippem szerint ez a topik áll a legközelebb a problémám megoldásához. Van egy LG smart TVm, PCm, routerem. Jelenleg a filmezés úgy néz ki, hogy Windows media playerrel osztom meg a TVre a tartalmat. Ez több ok miatt sem tökéletes: egyrészt fölöslegesen megy a PCm, másrészt a WMP problémázik, ha kétnyelvű a file, akkor szinte tuti, hogy nem az elsődlegest, hanem az angolt indítja el és a TVről már nem tudom állítani (az mkv -> m2ts átnevezéseket már meg sem említem). Továbbá ha megoldható, akkor szeretném a TV "time machine" funkcióját is kihasználni (gy.k: műsor felvétel) ugyanezzel az eszközzel.

A cégnél már sikerült összetennem egy AMD E350es alapon nyugvó 4.3as Synology-s rendszert, az a benti igényeket tökéletesen kielégíti, ezért gondoltam arra ,hogy itthon is ez lenne a megoldás.

Ha építenék/vennék egy NASt (akár Synology-sat), akkor az megoldaná szerintetek a fenti problémákat? A Syno NASokra telepíthető Plex ingyenes változata tartalmaz valamilyen limitációt? (telefon/tablet lejátszás nálam nem játszik, csak TVn menne a lejátszás)

Illetve azt tudja valaki, hogy mennyire "kémkedik" pl a plex a megosztott dokumentumok között? No nem mintha valami szupertitkos dolgokat néznék, csak nem szeretem, ha a tudtom nélkül adatokat gyűjtenek rólam.

Új hozzászólás Aktív témák