- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
letoltobeze
aktív tag
Sziasztok!
A kérdéseim lehet nem teljesen illenek ide, de mivel az ebben a topikban leírtak alapján hoztam össze a Xpenology szerveremet és itt már sok segítséget kaptam, úgy remélem, hogy most is tudtok segíteni elindulni.
Szóval van egy HP ProLiant MicroServer Gen10 szerverem, amin Xpenology fut.
Nagy általánosságban meg vagyok vele elégedve, de van pár problémám, amire jó lenne megoldást találni. Kezdem a legfontosabbal:1.Lehetne-e valahogy egy sokkal halkabb, leginkább hangtalan hűtést beleszerelni?
A szerver a nappaliban van (sokat gondolkoztam rajta, hogy hová tudnám eldugni,de sajnos a lakás adottságai miatt sehová). Napközben nem zavaró de éjszaka igenis az, hogy zúg a ventilátor. Ha vendégek vannak nálunk (és ez gyakran előfordul), akkor ők ott alszanak, és zavarja őket a szerver ventilátor hangja.2. Ez is a hűtéssel kapcsolatos: időről-időre nagyon felpörög a hűtőventilátor, ennek mi lehet az oka?
Már sokat tettem azért, hogy optimalizáljam a hűtést: az egész ház parafadugó-lábakon áll, hogy alulról is járjon a levegő. Nemrég újra pasztáztam a processzort is. Mindezek ellenére (bár érezhetően ritkábban) a jelenség még mindig előfordul, főleg ah torrenttel töltök le.
Kell-e emiatt aggódnom?3. Egy újratelepítés óta Transmissionnal a torrent letöltés rendszeresen leáll azzal a hiba üzenettel, hogy "Unable to save resume files: Too many open files"
Lehet ezt valahogy orvosolni?
Már rágugliztam a témára, és hajtottam is végre változtatásokat az ott talált információk alapján a beállításokban, de a probléma csak nem akar megszűnni.Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Essejó