- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na végre találtam jó Live! drivert.
Eddig - 1 napja - minden kóser _kopp-kopp_ -
Az meg hogy illegálra felmegy-e az nekem mind1.
-
-
Na Hi!
Ma este raktam fel az SP2t egy Splitstreamed CDről(saját készítés), minden szép és jó volt amig fel nem raktam az SBLive! Win2k alatt kifogástalan Designed for XP gyári driverét. (2002. 03. 18. v5.12.01.0244-1.31.0040)
Reboot után randomban elkezdett fagyni a GUI és semmi nem indult el se Task Manager, se semmi.->
15 perc anyázás, ctrl+alt+del püfölés után ''magához tért'' és betöltött ~40 db Task Manager-t(kb annyiszor vágtam rá a c+a+d-re). ''Ennek mind1'' gondolat mentetet követve format + install, de most már Live! SW nélkül, azóta semmi baj.
Aki tud egy újjabb Live! drivert - mert az XP sajátjával nem mennek a Creative progiai Mixer, stb. - az dobjon meg egy linkel THX.
UI.: Norton IS 2004 Pro(AntiVirus nélkül, nem rakom fel nagyon lassít) tökéletesen fut, nem akad össze semmivel.
UI2.: Azok is irjanak akiknek más jellegű baja volt eddig vele.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest