- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Kijött e az új Driver Windows xp SP2-eshez vagy sem???
-
Majstor
senior tag
Most mi a helyzet a Sound Blaster Live! kártyákal?
-
zsigiface
tag
Helló! Én nem tudok cd-t írni ha az sp2 fenn van! Nec 3500-el! Mitöl lehet ez? a Dvd írás működik. Bővebben a Nec nd-3500 fórumon 216 körül. http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=83370
címen. Előre is köszi a segítséget!
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
zsoltee10 #242 üzenetére
ennek két oka lehet. 1. sp2 inkompatibilitás, a másikat úgyis tudod...
bár itt nem látom Bővebben: link
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
úgy látom senki nem írta még, de a richard burns rally nem megy fel nekem az sp2-es windózra.
-
Macc
aktív tag
Sziasztok, nekem az a hasfajasom, ill gyomorgorcsom, hogy miota SP2 van a wines gepen, a
halozatban levo Mac nem tudja felhozni a win-en megosztott meghajtokat (felhasznalonev/jelszo
parosra hivatkozva, hogy azok rosszak). Ugyanazokkal a beallitasokkal, SP1-es gepnek minden
egyes meghajtojat fel tudja hozni, irni olvasni, de az SP2-eset az istenert sem. Pingettem, az oke
volt. Az iTunes-ok latjak egymast. Van valakinek valami otlete, hogy ez miert lehet? ill esetleg
hogyan lehetne megoldani a problemat? Mar ugy csodalkoztam hogy minden jol mukodott... -
Joseph
tag
Nekem pl a java dolgokat vágta agyon!
És ha utánna feltelepitem a sun-os javat akkor sem működik vele a game! -
maflame
aktív tag
No, fennvolt a SP2 kb. 10percig! Azt csinálta, hogy ha megynyitottam valami könyvtárat, pár másodpercre eltűnt minden a képernyőröl és mikor visszajött nem volt sehol a könyvtár. Nem gondolom, hogy ez a SP2 hibája, biztos valami kis codec vagy meghajtó veszekedett vele a háttérben de most nincs időm, hogy ezzel babráljak inkább leszedtem. Amúgy a programok rendesen futottak. (legalábbis amit kipróbáltam)
-
MaUser
addikt
Nálam 2-3 bekapcsolásonként újra bekapcsolja a tűzfal riasztását. Most telepítgettem fel az egész rendszert újra, mivel a régi rendszerre telepítve állandóan kékhalál lett az eredmény. (Mint kiderült a friss installnál, erről a régebbi egér driver tehet.) Ezenkívül a Swapmanager DEP tiltását is ''elfelejtgeti'' a rendszer. Lehet ez attól, hogy most telepítek fel mindent és emiatt kapcsolgat be/ki újra?
MOD.: helyesírás
[Szerkesztve] -
MaUser
addikt
Néhány tapasztalat (nforce2 lapon + Ati kárgya ha ezek számítanak):
-A4tech régebbi driverei azonnali újraindulást produkálnak telepítéskor, (ezen nem segít az újraindulás tiltása opció sem) azt a legújabb A4tech driver orvosolja.
-Swapmanager használatához a DEP-et tiltani kell a programra vonatkozóan.
-A Security Center akkor is bekapcsol és figyelmeztet ha én kikapcsolom a figyelmeztetéseket.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
csak xpsp2 alatt van
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
maflame
aktív tag
Ha telepítem az SP2-t és kiderül, hogy inkább mégse kell ezért vagy azért, lehet egyszerűen eltávolítani? Vagy Win reinstall??
-
lapa
veterán
na most nyomogattam kicsit és ezekszerint elnézést is kell kérnem. a quick launch (pontosabban kézzel felvett toolbar-ok) egy D: nevű meghajtón vannak. ez pedig az otthoni gép titkosított offline elérhető meghajtója. szóval a desktopra kihúzott explorer nem sír.
ááá én kérek elnézést. fentiek szerint megnéztem a dolgot, erre kiderült, hogy valamelyik állat felhasználó (na kire gondolok...) nem a helyi intranetbe, hanem a trusted sites-ba adta be anno az unc nevet. really sorry, hogy az idődet raboltam. -
lapa
veterán
none. csak ''futtatás más hitelesítő adatokkal'' van, ami nemtom mire jó, mert csak checkbox, szóval nem runas vagy ilyesmi. persze pippantva is ugyanaz. domain policy esetleg? mondjuk minden kapcsolódó beállítás default...
lehet, hogy kell venni a microsofttól signature-t az ikonokra mostantól? -
X-COM
nagyúr
meggyütt,
aha, nem voltam benne biztos, hogy erről az üzenetről van szó, furcsa...
ha megnézed a quick launch-ban lévő fájlok tulajdonságait, nincs ott lent az adatlapon egy unblock gomb? -
lapa
veterán
slipstreamed volt felrakva, virusbuster is lett utána, de anélkül is csinálja. a virusbuster komálja, azzal nincs baj. Bővebben: link
-
lapa
veterán
sziasztok! röviden a véleményem sp2-ügyben: nagyon örülök a sok kis apróságnak, amit beleraktak. meg annak is, hogy a biztonság kérdését elhozták láma szintre, tudatosítva mindenkiben annak fontosságát. nekem különösebb bajom nem volt vele, egyetlen dolog zavar: a quick launch ikonokra kattintgatva folyton sír a szája, hogy ''ismeretlen gyártó'' (..húzta ki az explorer.exe-t ikonba...
) stb. a security center auto-n van, de nincs elindítva. ha tudna valaki segíteni megköszönném.
-
törölt tag
ha ki akarod kapcsolni a security centert akkor inkabb toltsd le az xpantispy legujabb verziojat ami jelenleg a 3.9.1-es verzional tart, ott NAGYON egyszeruen megteheted!
-
törölt tag
Furcsa, hogy miket irtok.
Nalam tokeletesen megy! A live! drivere a tavalyi 2003 ev eleji! Az acrobat reader 6ce is fut a bsplayer-nel sincs semmi baj!
Egyedul a NERO 6.3 powerpack telepitese utkozott problemakba
azt irta ki, hogy NEM KOMPATIBILIS! furcsa!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?
Aztota letoltottem egy ujabb kiadast es azzal meg megy! -
ra^ven
senior tag
Nekem csak az volt fura hogy volt 1.4 giga helyem a C-n, letöltöttem az SP2 öt kb 1óra 10 perc alatt, es maradt 300 mega ez létezik ?
télleg ennyit foglal vagy csak érik egy winreinstall?
Amugy én progiknal nem vettem észre hogy lassabb lenne, főleg nem BS playernél.
De azt arulja már el vki, hogy a fenébe kell kikapcsolni a win securityt
Lvileg kikapcsolom, de a sec centerben meg mindig ON -t ir ki. -
D@ve
csendes tag
Ja, ja... én meg Catalyst 4.2-t használok....
Azért egy negatív megfigyelésem is van a SP2-vel kapcsolatban. Szerintem beiktattak egy ''újabb szintet'' a programok futása elött, mert minden lassabban indul, mint elötte. A Photoshop CS gondolkozik 5-10 mp-et, és csak utánna kezd el futkározni, meg pl. az AcdSee. A legzavaróbb eddig a Bsplyer, kb 10-20 mp (!) aztán jön csak ''fel'' a program. Gondolom a digitális aláírást, vagy hasonló cuccost keres futtatás elött a ''valami''
, ahol nincs, azt jól ''megtossza''
(sorry, ez jutott az eszembe). A Word meg a WMP9 pl egyből indul.... ha viszont már futnak a programok, akkor oké... ha nem lesz több gigszer, akkor marad
-
moonman
titán
dupla
[Szerkesztve] -
moonman
titán
nah, már egész sok nyelven elérhető Bővebben: link
-
moonman
titán
jópofa ez az antivírus, meg tűzfal-frissítgetés. megmondjuk neki, hogy mondja meg neki, hogy megmondhatja nekünk
-
D@ve
csendes tag
Nekem eddig tetszik..... mondjuk a C meghajtón ugrott 1 GB hely....500 MB cucc + 500 MB rendszer visszaállítás fájlok. Nekem eddig a következő hibák jöttek elő:
- Acrobat Reader 6.0 CE nem lehet telepíteni (a ''configuring windows installer''-nél megáll, és nem megy tovább), a 6.0.2-t viszont igen
- Terratec Sky 5.1 hangkártya legfrissebb ''Control Panel''-je (5.18d) hibaüzenettel elszáll
Erre is találtam megoldást... az előző driver Control Panel-ja hibátlanul müxik (?????). A fórum elején a Creative gatyesz hangkártyáiról volt szó, meg a szar meghajtóiról... sorryEZÉRT KELL TERRATEC-ET VENNI! de ez egy másik téma... Nálam sem a Norton, az Office, vagy a Nero nem csinál semmilyen hibát (egyedül a Norton Antivirus 2004-et kellett frissíteni, hogy a Security Center felismerje). Az inkompatibilis játéklistán szerepel(t) a LucasArts Knights of the Old Republic gamma. Jelentem gond nélkül megy! A teljesítményről meg annyit, hogy a 3dmark 3545-ről felment 3667-re (semmit nem változtattam: dx, video driver, stb. u.a. volt mint elötte). Gyorsan ideírom, hogy DirectX 9.0c-m volt elötte is, ha valaki kötekedne
Értékelés: SP2: OK! (...eddig ;) )
-
moonman
titán
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
láma kérdés: ez most mi??
''SP2 with Advanced Security Technologies''
ez most azt jelenti, hogy az SP2-ben fellelhető biztonsági javítások miatt advanced vagy van egy másik SP2???
X-COM? -
kenwood
veterán
-
moonman
titán
ez mondjuk csak pecsekről ír.
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
Pl. bele tudom integrálni a Catalyst (mondjuk) 4.8-at, vagy az épp aktuálisat full control panellel, mindennel a lejjebb linkelt módszerrel? Vagy ahhoz már kicsit többet kell csinálni?
A belinkelt meg egy az egyben kell, mert NF7-en pont az a RAID chip van, és pont azon a chipen ül a vinyó, amire Át akarom telepíteni a rendszert.. (Még megvárom a magyar SP2-t, azt akkor) -
törölt tag
bocsi, hogy ilyen szájbarágósan lovagolok, de akkor ha beleintegrálom a drivereket, akkor azt fogja kiválasztani a telepítő?
és mi van akkor, ha nemcsak a driver van meg, hanem ez kisebb program formájában van meg, és vannak plussz lehetőségek, akkor azok is telepítve lesznek? -
X-COM
nagyúr
az nem ilyen egyszerű
Bővebben: link -
törölt tag
hmmm :f
akkor most elvileg ''bármit'' be lehet integrálni a windows telepítő cdjébe, ami ilyen frissítés vagy segédprogram? jól értelek titeket? -
X-COM
nagyúr
[Szerkesztve] -
moonman
titán
viszont driver slipstreamelés van.
-
Sefter
veterán
ez letölthető valahonnan úgy , hogy kiírhassam cd-re és ahol nincs net ott is lehessen upgrédelni
-
lapa
veterán
juteszembe, directx slipstreamelés van? nem mintha égető lenne, csak kíváncsiság...
-
törölt tag
igen, az igaz, de scriptet (még) nem'tok írni
egyébként miért van ennyi probléma az sp2-vel?
azért mert még abban is vannak hibák, esetleg nem jó ha utólag van telepítve, segít-e az, ha rendszerinstall után dobom fel és csak utána a driverbeállításokat, vagy meg kell várni az új kompatibilis drivereket??....asszem most egyelőre ennyi -
törölt tag
ajja bizony
inkább maradok az nlite-nál
nem vagyok hülye júzer, de inkább bízok egy programban, minthogy én írkáljak át dolgokat
de köszi a válaszokat -
moonman
titán
-
-
törölt tag
egyébként mien gyorsan mászott fel az sp2?
mert nekem az sp1 lejött a netről fél óra alatt, és kb. még ugyanennyi volt a telepítés is...
ha integrálom, mennyivel növeli meg ez az xp telepítését? -
moonman
titán
megsasoljuk akkor, mostanában úgyis a témában mozgok.
-
X-COM
nagyúr
az nlite okos cucc, féligmeddig unattend telepítő gyártó, de többmindent be lehet rajta állítani grafikusan, mint a setupmgr-nél
-
LordX
veterán
Nah, linket kaptál SP1 alapján
monnman: az a program sokkal többet tud, mint csak slipstreamelni.. -
VladimirR
nagyúr
válasz
#54715584 #116 üzenetére
en ez alapjan csinaltam: Bővebben: link
-
LordX
veterán
válasz
#54715584 #116 üzenetére
Annor XP CD-vel + SP1 telepítővel lehetett létrehozni integrált XP SP1 telepítő CD-t. Most ugyanezt meg lehet az SP2-vel is.. (eredeti XP vagy SP1 telepítő CD kell hozzá)
Szerk: 2K/XP/2K3 telepítő beállító/előkészítő/mittoménmineknevezzem: Bővebben: link Tud Slipstreamelni is.
[Szerkesztve] -
törölt tag
miért nem várjátok meg a magyar sp2-t? fogamam sincs mikor jön, de nem lehet, hogy azért van baj a rencerekkel mert hun xp-re eng sp2-t pakoltok?
-
moonman
titán
''The programs that are listed in this article may experience issues after you upgrade to Windows XP SP2. You may not notice some of these issues. Additionally, some software manufacturers may have resolved issues after this Microsoft Knowledge Base article was written.''
ne paráztass. -
LordX
veterán
Nero 6 megy.
AOL, nem érdekel, ICQ Pro már régi, helyette ICQ 4.1
InstallShieldEzt nem tom mire vélni, a Windows Telepítőt is frissíti az SP2
FSAV/MAVS: van rájuk javítás
RealPlayer: Aki azt a (censored) használja, meg is érdemli..
ZoneAlarm: Szintén..
Szerény véleményem, hogy aki nem telepít minden frisítést, azt egy sötét sikátorban rá kéne beszélni..Miattuk volt az összes Blaster-féle járvány, és azóta nem lehet normálisan telepíteni XP-t frissen, mielőtt bedugom a netbe, fel kell tolni minimum egy tűzfalat...
Bocs. -
Tido
aktív tag
Nem tudom, hogy vki közzétette-e már, de itt 1 lista a MIcrosofttal, hogy melyik programokkal vannak problémák SP2 alatt.
kellemetlen,hogy jónáhny viruskereső is van köztük. én nme értem, hogy hogy adhatták ki igy SP2őt, hogy ezekkel nem kompatibilis (néhány példa /verziószámfüggőek/: Nero 6 Ultra; AOL; ICQ Pro; InstallShield; F-Secure; McAfee VirusScan; Real Player (free version); ZoneAlarm).
akit még érdekel, nézze meg
Amig nem lesznek hozzá patchek adig én tuti nem telepitem, mégha fizetnek is érte
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Érdekes hibajelenség SP2 alatt: Néha a ''jobb klikk'' után nem jön le a menü. De csak akkor, ha fájlra kattintok. Total Commander valami fura hibával el is száll ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest