- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gomez
aktív tag
Üdvözlet!
Nekem is pont ilyen problémám volt múlt héten, de megoldottam! :C
Szóval én is próbálkoztam a helyreállító konzollal ( nem is egyszer),de semmi.
Azt csináltam, hogy az új vinyóra átmásoltam az NTLDR nevű fájlt. Persze ez nem volt egyszerű, elvileg a gyökérkönyvtárban található, de nem könnyű másolni, mert még mint rejtett vagy rendszerfájlt sem lehet megtekinteni. Azt mondták nekem, hogy a wincommander látja, lehet másolni vele. Én személyszerint a nero segítségével másoltam, (pl: adat cd írása, majd hozzáadás ablak behozása). A hozzáadás ablakban már megjelennek ezek a ''szupertitkos'' fájlok, innen húztam át őket az új vinyó gyökérkönyvtárába (biztos ami biztos, nem csak az NTLDR-t, hanem a többi rejtett fájlt is, a pagefile.sys és a boot.ini kivételével (az talán már volt az új vinyón is).Ezt követően sikerült boot-olni az új vinyóról is, így szedtem is ki a régi vinyót azonnal. A biztonság kedvéért ezután azért futtattam ezeket a bootcfg, fixboot parancsokat az új vinyó xp-jére. Nekem ez a módszer működött, de csak saját felelősségedre próbáld ki, és készíts te is cd-re biztonsági másolatokat mindkét vinyó gyökérkönyvtárában található rejtett fájlokról. (Ez nem lehet probléma, mert mint mondtam, a nero látja ezeket a fájlokat.
Aktív témák
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest