- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Vanos
aktív tag
Lenne egy amatőr kérdésem.
Jelenleg a mezei XP van a gépemen, stabil, semmi gondom nincs vele.
Az egyik Computerpanorama CD-n rajta van az SP1 és SP2??? csomag. Van értelme felrakni vagy nincs.
Mi az előnye, mi a hátránya egy mezei felhasználó számára? Azt nem akarom, hogy a gépem fűnek-fának üzengessen, de gondolom Xpantspy-al ez továbbra is megoldható?
Szóval a csomiknak van értelme? (Biztonsági rések nem érdekelnek). Esetleg csak a kiforrot SP1?
Thx! -
klepto
addikt
Nem volt partícionálva a vinyó, egyben használom az egészet. És semmit nem látt. Az adatokat már manuálisan átmásoltam a Win alá ís, így duplán van fent minden. Még szerencse, hogy van elég hej a vinyón ;] A drivereket meg újra kell telepítenem, azt nem úszom meg. De most már nem zavar, legalább tiszta, vírusmentes a gépem :C
-
Out
addikt
En azt hiszem ertem, mit szeretnel, de szerintem ilyet nem lehet csinalni, mert ahhoz a registry-t is megkellene buheralni, hogy mindent ugyanugy lasson az oprendszered, mint ujratelepites elott. Ha nagyon zavar hogy manualisan kell a meghajtokon keresned a progikat, akkor csinalj nekik ikont az asztalra :) vagy telepitsd fel oket ujra :)
-
klepto
addikt
Xp cd betol a maghajtóba (dvd-rom ;]), majd klikk a telepítésre, erre kérdés, hogy frissít, vagy újratelepít (csak profiknak, adatvesztéssel járhat). Erre klikk újratelepít, majd kis töltögetés, reboot, indít cd-ről, majd kérdés, hogy törölöm-e a Win könyvtárakat, vagy visszaállítom az eredeti oprendszert, és kilépek-e. Válasz, törlés ;] Erre letörölte az összes Win mappát, majd reboot, majd telepítés. Win végez, képernyő bejön, és láss csodát, az asztalon 1 db kuka, és a lankák háttér. Mondom ez az alap ;] Viszont nem is látja :O
-
bbazsy
őstag
Hogy raktad ujra XP ?
[ nyugi, ha nemtudom, akkor max fenn lesz topic ;] ] -
klepto
addikt
Pedig elég érthetően sikerült leírni azthiszem :U
Mit nem értesz? Volt egy vírusos xp. azt letöröltem, és újra talapítettem. Van kb. 20Gb adat, ami a régi xp alól tökéletesen látszott. Most az Xp üresnek látja az összes mappát, minden program filet, viszont a vinyón ez mindd rajta van. Azt kéne megoldani, hogy a vinyón lévő képeket, zenéket, játékokat, stb. ismét el tudjam érni xp alól, és ne csak úgy, ha mahuálisan megnyitom a c meghajtót, és ott kattingatok.
Összefoglalva:
Vagyis minden mappa, és adat fent van a vinyón, de a gépen xp alól semmi nem látszik -
bbazsy
őstag
Ha megérteném problémádat, tényleg segítenék !!!
De NEMÉRTEM ;] -
klepto
addikt
UP
Egy kis topicfelhozás
UP -
klepto
addikt
Na megoldottam a másik topicban leírt vírus gondot ;]
Újratelepítettem az XP-t oly módon, hogy töröltettem vele a már föntlévő Windows fákjlokat. Ő figyelmeztetett, hogy ezzel elveszthetem a meglévő adataimat, de megcsináltam, mert idegesített a trójai.
Annyi történt, hogy a felrakott Win alól szűznek látszik a vinyó, de a C: meghajtóból el tudom érni az összes adatomat, viszont az új telepítés dokumentumai alól nem. :o Még egy megjkegyzés: magyar nyelvű XP Prof.-om van, tehát a lépéseket, ha lehet, ne angolul, hanem magyarúl írjátok le :P
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest