- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem volt partícionálva a vinyó, egyben használom az egészet. És semmit nem látt. Az adatokat már manuálisan átmásoltam a Win alá ís, így duplán van fent minden. Még szerencse, hogy van elég hej a vinyón ;] A drivereket meg újra kell telepítenem, azt nem úszom meg. De most már nem zavar, legalább tiszta, vírusmentes a gépem :C
-
klepto
addikt
Xp cd betol a maghajtóba (dvd-rom ;]), majd klikk a telepítésre, erre kérdés, hogy frissít, vagy újratelepít (csak profiknak, adatvesztéssel járhat). Erre klikk újratelepít, majd kis töltögetés, reboot, indít cd-ről, majd kérdés, hogy törölöm-e a Win könyvtárakat, vagy visszaállítom az eredeti oprendszert, és kilépek-e. Válasz, törlés ;] Erre letörölte az összes Win mappát, majd reboot, majd telepítés. Win végez, képernyő bejön, és láss csodát, az asztalon 1 db kuka, és a lankák háttér. Mondom ez az alap ;] Viszont nem is látja :O
-
klepto
addikt
Pedig elég érthetően sikerült leírni azthiszem :U
Mit nem értesz? Volt egy vírusos xp. azt letöröltem, és újra talapítettem. Van kb. 20Gb adat, ami a régi xp alól tökéletesen látszott. Most az Xp üresnek látja az összes mappát, minden program filet, viszont a vinyón ez mindd rajta van. Azt kéne megoldani, hogy a vinyón lévő képeket, zenéket, játékokat, stb. ismét el tudjam érni xp alól, és ne csak úgy, ha mahuálisan megnyitom a c meghajtót, és ott kattingatok.
Összefoglalva:
Vagyis minden mappa, és adat fent van a vinyón, de a gépen xp alól semmi nem látszik -
klepto
addikt
UP
Egy kis topicfelhozás
UP -
klepto
addikt
Na megoldottam a másik topicban leírt vírus gondot ;]
Újratelepítettem az XP-t oly módon, hogy töröltettem vele a már föntlévő Windows fákjlokat. Ő figyelmeztetett, hogy ezzel elveszthetem a meglévő adataimat, de megcsináltam, mert idegesített a trójai.
Annyi történt, hogy a felrakott Win alól szűznek látszik a vinyó, de a C: meghajtóból el tudom érni az összes adatomat, viszont az új telepítés dokumentumai alól nem. :o Még egy megjkegyzés: magyar nyelvű XP Prof.-om van, tehát a lépéseket, ha lehet, ne angolul, hanem magyarúl írjátok le :P
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest