- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheAce
újonc
Sziasztok!Alapvetően hosszú-hosszú évek óta olvasóként vagyok itt kb. napi szinten jelen, de ezt úgy éreztem, hogy érdemes behajítani közétek!
Tegnapi lootom 2 helyi kínai/vietnámi üzletből, amik eddig csak helyi mainstream hokikat árultak, most viszont végre a kis hazájukból is jött ez-az.
Nyilván az Nber és az USB semmi extra, csak az új design miatt vettem meg őket.
A 2 fél literes Arizona is új volt nekem, csak utólag kapcsoltam, hogy ezek nem a müllerben is kapható energiaitalok, hanem teák, és magyar szövegesek, amin nagyon meglepődtem, az egyiken még az 50 Ft is rajta van, hogy rohadnának meg.
A 2 Sting sem számít olyan őrült nagy számnak, én is régóta tudok a létezésükről, de még sose láttam őket egy boltban sem.
Ezek vietnámiak, koffein+taurin, ahogy kell.
Az extra pedig, amik miatt ezt érdemesnek találtam megosztani, az a 2 RedBull, bár, én nem bújom a külföldi fórumokat, de sehol se láttam még ezeket.
Kínai mindkettő, zerok (nagy szívfájdalmamra), koffein+taurin, és elég izgi ízeknek is tűnnek.
RedBullban még nem ittam rossz gyümölcsöset, nem egy NER-kaliber.
Az egyik passiógyümölcs, a másik narancs-ananász talán a kép alapján, a magyar ragacsokat már levakartam róluk.
És a legjobb az egész sztoriban az az áruk: az Arizona 550 körül volt/db, a Stingek (320 ml talán) szintén, a RedBullok 650/db áron voltak, szintén 320 ml asszem.
Az egész 8-as pakk volt 4k, szerintem ajándék volt.
Máshol egy külföldi RedBull 2k/db.
A kóstolásuk későbbre marad, még mások vannak a hűtőbe betárazva. -
grizlisandor
veterán
válasz
dellfanboy #63069 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest