- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
válasz
sensejke #524 üzenetére
Igen.
Töltőre szükség lesz, töltő nélkül nem tudtam feltámasztani.
Tedd rá a töltőre, majd két gombot addig nyomod, amíg el nem sötétül a kijelző és újra megjelenik a MI logó. Ha megjelent a logó, elengedheted.
Nekem fél éve van meg, egyszer fordult elő csak szerencsére. Voltak előjelei, mert az idő nem változott több órája, de maga az óra nem volt lefagyva. -
skyrush7
aktív tag
A fenti esetek számomra nem valósághűek, de ez egyén kérdése.
Az órán a forrás kiválasztása valószínűleg arra szolgál, hogy alapesetben az óráról lehet vezérelni a zenét - az óra hangszórója szerintem a legolcsóbb telefonnál sem jobb, maximum egyenértékű. Az óra mint forrás meg arra van, ha nincs veled a telefon.
Nekem például a Mi Band is azért volt nagyon jó, mert futás közben tudtam könnyedén léptetni a zenéket és hangerőt állítani. (az én fülesem nem valami prémium kategória, az érintéses léptetés izzadás közben nem mindig azt teszi, amit én szeretnék)
Én alapból emiatt vettem ezt az órát, mert rengeteg benne a kompromisszum, de ezért az árért abszolút vállalható és élhető.
Egy dolgot nem tudok megemészteni, hogy nem lehet kirakni widgetként a fizetést, mindenképp gombnyomást igényel és még ki is kell keresnem, ha nem ott volt utoljára a menü. Mi Band-en ki lehetett tenni, hogy csak egy simítás legyen az egész. -
skyrush7
aktív tag
Szerintem egy app nem tudja kezelni a BT kapcsolatok megszűntetését, a fülhallgatók sem hiszem hogy támogatnak ilyet. Maximum házon belüli Xiaomi füleseknél tudnám elképzelni ezt az integrációt.
Az egész óra-füles koncepció lényege, hogy telefon nélkül is lehessen zenét hallgatni. (ha velem van a telefon, miért az óráról hallgatnék zenét, ahol erősen limitálva vagyok kínálatilag?) -
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam Mi Band 6-ról és még ismerkedős fázisban vagyunk az órával.
Band 6-on ha jött egy értesítés, egyből felvillant a kijelző és mutatta az értesítést. Az órán ezt hogyan lehet bekapcsolni? AOD be van kapcsolva, jelez, de nem mutatja az értesítést. PIN kód be van állítva a Xiaomi Pay miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest