- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
gyuri81 #6723 üzenetére
Mi home appban tudsz automatizálni szinte bármit bárhogyan, úgyis ahogy leírtad
Vehetsz alirol is cuccokat de akkor vevs mi homeot kell majd használnod valószínűleg a régiós eltérések miatt
Helyedben meggondolnam hogy nem e jársz jobban Sonoff cuccokkal, lehet olcsóbb, de legalábbis nincsenek régiós dolgok
-
hojos
aktív tag
válasz
gyuri81 #5091 üzenetére
Gondolom a kezelés alatt azt érted, hogy NAS-ra akarod menteni a felvételeket.
Igaz, hogy nálam Zyxel NAS van, de simán ment rá a kamera.
Ahhoz, hogy megjelenjen a NAS mint lehetőség, kell a kamerába a memória kártya. Ezért írtam.
Ha rosszul értelmeztem, akkor bocs.
Nálam egyébként 4.09-van. -
Alien4
tag
válasz
gyuri81 #5083 üzenetére
sajnos nem tudja a rendszer a küldő tárolót kezelni... (igen, jó lenne)
(amúgy nekem samba van az AX73-on, azt a telefonokon lévő VLC is látja pl. kifelé nincs semmi elérés /biztonsági okokból/ de úgy is vissza lehet nézni)Kártya problémára nem tudom a pontos választ... nem lehet, hogy csak "annyit lát" a rendszer valami miatt?
-
vegyszer
addikt
válasz
gyuri81 #2724 üzenetére
Nekem ilyen kamera van:
Xiaomi Mijia IMILAB Xiaobai H.265 1080P Smart Home IP Camera egyébként épp akciós a BG oldalán megint BG16MB
Ott a menüben a vissza nézés során van felvétel gomb. Ha azt megnyomom, majd leállítom a felvételt, akkor az a telóra menti ki a fájlt. (azt nem tudom, hogy azonos minőségben teszi-e ezt, mint az SD kártyára teszi, mert az olyan suta, hogy onnan nem tudom kivenni)
Nálad nincs hasonló record (piros kör) gomb a visszanézés során? -
vacs
veterán
válasz
gyuri81 #1639 üzenetére
Szia.
Android emulátor kell a PC-re, mivel nincs hivatalos windows app!
Én a BlueStacks-et használom és ajánlom, letöltöttem hozzá külön a Mi Home apk-t és a BlueStacks-en belül betallóztam és telepítettem, majd beléptem a Mi accounttal és kész, működik!
(van play store is a BlueStacks-en belül, de én nem voltam hajlandó megadni a google adataimat, ezért telepítettem apk-ból) -
Moki2
aktív tag
válasz
gyuri81 #1595 üzenetére
Úgy is lehet , de kameraképpnél alsó menüsor playback felirattal . Szabály létrehozása pedig mi homban alsó menüsor-automation , ott felsö menüsor scenes jobb felső sorban + jel , listábol kiválasztod kamrát -motion detected - send notification to devices , jobb felső sarokban OK
-
Moki2
aktív tag
válasz
gyuri81 #1591 üzenetére
Az online továbbított kép minőségét lerontja a sávszél fügvényében , nálam az sd kártyára mentett teljesen jó , bár az online se rossz..Jobb alsó sarokban van egy kis négyzetben auto felirat , arra ráböksz ott tudsz választani auto low és hd mód közt .Mi homban tudsz létrehozni szabályt hogy telefonra jöjjön értesítést .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest