- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Szia!
Köszönöm szépen neked is a visszajelzést, holnap fogom felaplikálni a kamerákat, a pozitív tapasztalataitok alapján bízom benne, hogy nálam is jól fognak szuperálni.
Írtad, hogy EU szerveren keresztül használod a kamerát, más meg korábban kínai szervert írt. Én nem vagyok ebben a témakörben még járatos, automatikusan választ majd a szoftver szervert, vagy szükség lesz valami mókolásra a működésre bírásához?
-
Mr.Silkó
veterán
Szia, látom te rendeltél már Xiaomi biztonsági kamerát (pont amit én is szeretnék), tudsz picit bővebben írni róla tapasztalatokat? Induló tudnivalók, működési hatékonyság, használhatóság, képminőség, szoftveres gördülékenység, ilyesmikre lennék kíváncsi. A Xiaomi.hu-n elolvastam a marketing ismertetőjét a kamerának, de kíváncsi lennék egy felhasználó személyes tapasztalataira.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nintendo Switch
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest