- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
korpicschess #2663 üzenetére
Szerintem igen. Ha ezek után nem fosnék attól, hogy a maradék 3 közül valamelyik szintén beadja a kulcsot(kipotyog az elem kivételkor, aztán még a végén nem találja magát), akkor cserélgetném.
Elmondom most mi volt:
Kapott új elemet, reset, villog, párosítom, bent van.
Egyszer adatod küld, 'oszt jónapot, azóta se. Helyéről levéve reseteltem, majd raktam vissza. Aztán próbáltam helyén is resetelni, ugyanez. Villog párat majd semmi. Minta nem kapna áramot. (zsír új, fullos elem(mérve)).a pöckök ki vannak hajtva, érintkezik frankón. -
bumi
tag
válasz
korpicschess #2653 üzenetére
Szerintem a globál régiós cucc az oka minden rossznak.
Kínaival sokkal több a lehetőség.
Nekem nincs Google Home. -
bumi
tag
válasz
korpicschess #2651 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, nekem alig van valamim, de ami nincs benne az app-ban, az nem is működik vele.
Miért nem próbálod ki a ruszki app-ot?
Kínai szerverrel, magyarral, mással. Ha mindenhol működnek a cuccaid, akkor bármi jó lehet. -
bumi
tag
válasz
korpicschess #2649 üzenetére
Ahhoz sajnos kínai GW kell. [Pl.] Nekem ilyen van, megy vele Aqara ajtó-ablak érzékekő, Pro Air Purifier, orosz appal, magyar szerveren. De, megpróbálhatod orosz appal, kínai szerveren, hátha.
-
bumi
tag
válasz
korpicschess #2644 üzenetére
Ami nincs a Mi Home appban, az nem is működik. Ráadásul az Eu szerveres gateway sokkal kevesebb dolgot támogat, mint a kínai, de lehet, megoldás rá az előbb említett orosz app.
Talán van xiaomi relé, elég drága és kínai gateway-el megy, azt hiszem. [Itt] -
bumi
tag
válasz
korpicschess #2633 üzenetére
Eu
-
Alex91
félisten
válasz
korpicschess #2566 üzenetére
Az a kerdes, hogy a kinai kapcsolot az EU-s Gateway latni fogja-e? De egyebkent ez lenne neked a legegyszerubb megoldas...
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #2565 üzenetére
Egyébként nagyjából ellennék egy ilyen kapcsolóval (vajon meddig jó egy elem benne?): [link] + hozzá az alap kit (ha lesz készleten), amiben van mozgásérzékelő meg ajtó szenzor.
-
Alex91
félisten
válasz
korpicschess #2563 üzenetére
Mondjuk megneznem abban a Mi Home Appban, hogy EU serveren milyen kapcsolokat tamogat...
-
hzsolee
őstag
válasz
korpicschess #2507 üzenetére
Ezt nem tudom én sem sajna. Sőt további gondban vagyok a sonoff relével is. Hozzá tudom adni, de ha jól értelmezem csak hangvezérléssel működik. Ezzel csak az a baj, hogy a kínai szöveget nem csak olvasni nem tudom....
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #2495 üzenetére
Emailben az válaszolták, hogy EU régiós.
Valamint a WayteQ azt írta, hogy a Yeelight 50cm-enként vágható (amiben a valóságban valszeg van kis tolerancia, így jó lesz szerintem nekem a szekrényhez. -
Alex91
félisten
válasz
korpicschess #2402 üzenetére
[link] , ez ugyan nem xiaomi, de relative olcso, es megy Alexaval is... Ezt ugy 10 cm-enkent lehet vagni.
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
korpicschess #2408 üzenetére
Orosz appot használom EU szerveren, eddig megevett mindent. Telegramon beszéltem a fejlesztővel és ő írta, hogy a Gateway 2 a fenti izzókat támogatja csak.
Ha van valaki, aki ezt [link] vagy [link] ezt használja Xiaomi gateway-el, akkor jelentkezzen plíz. Egyébként engem az is érdekelne, hogy van-e itt olyan aki bármilyen ikea-s izzót használ gateway 2-vel, és konkrét link is érdekelne az izzóhoz. -
LiteCross91
aktív tag
válasz
korpicschess #2406 üzenetére
Egy fórumban megtaláltam a hub által támogatott ikea izzokat és sajnos ez nincs köztük.hatha másnak is segítség:
ikea.light.led1545g12 - IKEA E27 white spectrum opal
ikea.light.led1649c5 - IKEA E14 warm white
ikea.light.led1546g12 - IKEA E27 white spectrum clear
ikea.light.led1536g5 - IKEA E14 white spectrum
ikea.light.led1537r6 - IKEA GU10 white spectrum
ikea.light.led1650r5 - IKEA GU10 warm white
ikea.light.led1623g12 - IKEA E27 warm whiteSzóval rendelek philipset. Itt van: [link]
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
korpicschess #2404 üzenetére
Nem tudom milyen phillipsre gondolsz. Most nem találom. Mivel ezaz ikeas nem működik jelenleg, így ez biztos nem éri meg. Ismeromek hozták, de en 800 lumenest akartam. Igazából alig van különbség. Nem éri meg sztem az 1000es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest