- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
trobi28 #7544 üzenetére
Ha én azt tudnám, hogy miért nem működik, akkor már nem itt gépelnék.
A kerek HUB-bal az is baja volt, ha ékezetes betűk (áéűőúóüöí) voltak az automatizálások neveiben. Ezt az ékezetmentességet meghagytam a négyzet alakú HUB-nál is, biztos ami biztos alapon.
A kerek HUB-bal sokkal sűrűbb volt a meghibásodás, ezért lecseréltem a négyzetalakúra, ami sokkal stabilabb. Itt már kevesebb a hiba, de ami megmaradt, az másnál is előfordul.
Lehet, hogy a sok egymásba fonódó alkalmazást nem tudja egy idő után lekezelni (vagyis a kerek biztos nem), azért vannak a hibák nálam?
Mondjuk elvileg tudnia kellene. -
Buckey
őstag
válasz
trobi28 #7542 üzenetére
Én is itthon vásároltam mindent, így nekem is mind EU-s.
Hogy hogyan lehet 130 automatizálást csinálni?
Könnyen.
Ha van 6 db okoslámpád, 5 db mozgásérzékelőd, 5 db nyomógombod, egy okoskockád, egy vízérzékelőd, 6 db nyitásérzékelőd, 8 db fényérzékelőd, 4 db okoskonnektorod, egy ventilátorod és egy porszívód.
A lámpák le és felkapcsolása nyomógombbal már 2 db automatizálás lámpánként.
Hosszan lehetne sorolni, nem olyan egyszerű. -
vegyszer
addikt
válasz
trobi28 #7269 üzenetére
Valószínűleg az az oka, hogy kevés a fény. És ha túl kevés, akkor a legtöbb kamera az infravörös szűrőt kiveszi a fényútból. Nekem hallani is a kattanást a két kamerámnál. Utána viszont fekete fehér lesz a kép. Mert a közel Monokromatikus infra vetített fény nem ad lehetőséget színes kép készítésre
-
Moki2
aktív tag
válasz
trobi28 #7231 üzenetére
Igen , cloud nálam elején se működött , fizetős volt ,már telepítéskor került bele sd kártya(Nálam vagy 4-5éve van telepítve, akkor még pl nem is volt eu server).A survallencce menü alatt nálam semmi sem látható. Ízlés kérdése , de ha betörő viszi kamerát is akkor hiába felvétel sd kártyán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest