Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
SOS segítség kellene!
Vettem a páromnak egy Xiaomi rizsfőzőt, minden jó lenne de,
Xiaomi Home alkalmazás telepítve bejelentkezve, látja is a készüléket
mikor rámegyek hogy párosítani szeretném ugye kéri az otthoni WIFI hálózatot,
Na itt szívok vele már 4.óra hosszája, bármit csinálok nem látja az itthoni hálózatot ASUS AX6000 router, mindent próbáltam full alapra állítani mindent, 5G-s hálózatot tiltani, hogy csak a 2,4.legyen wifi jelszót / nevet váltani, wifi csatornát másikat de a holdkóros lóf@szért nem látja a wifi hálózatot, mérgembe előszedtem a szekrényből egy régi Xiaomi AC2100 as routert, mondom ha már saját márkás routert se lát akkor kivágom az ablakon.
És a helyzet ugyan az nem látja az istenért,
itt is mindent végig próbáltam, nem látja a wifi routert,
Xiaomi Home alkalmazás a legfrissebb verzió, ja igen a főző edény EU régiós hivatalos Xiaomi Magyarország webáruházban lett véve!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest