- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuiT
aktív tag
válasz LustaDick123 #7701 üzenetére
Nálam így van beállítva és jól működik, vesz mindent amit kell.:
A Camera settings-ben a Max. recording duration: 2 min
A Detection settings menüben a sensitivity settings-et: HIGH-ra
az interval-t: 60 sec-re állítottam. Ez utóbbit úgy állítod ahogy jónak látod. Így ezzel a beállítással percenként pásztáz, hogy van-e mozgás és amikor van, akkor 2 percet rögzít, ha tovább tart a mozgás, akkor veszi tovább csak már egy külön fájlba.Üdv. „A törvényeket a bölcsek hozzák, és a bolondokat sújtják velük.” :-)
-
LustaDick123
tag
Nem tudom, hogy aktuális-e még a téma, pár napja vásároltam egy BW500-as kamerát, külön napelemmel. Azért ezt választottam, mert a BW500-ban van 8GB tárhely és nem kell elméletileg a “beltéri” egység. Ha szeretnék beltérit, akkor egyetlen beltéri 4db BW500 kameráig jó, míg BW400-nál mindegyikhez jár egy dedikált beltéri (4 kamera esetén 4 beltéri eszi azt a pár wattnyi áramot, ha kell, ha nem).
Pár napos tapasztalat:
- A ködös, szürke, ónosesős, fagyos januári időben a napelem minimálisan töltött csak, a kamera kb. 1%-ot merült naponta.
- A kamera nagyon nagy késéssel (talán van 5-6 sec is!) kapcsol csak be, emiatt sok mindent észre sem vesz. Próbálom a menük tengerében az érzékenységet, detektálást állítani, de nagyon nem látok változást.
- A kamera képe telefonon nézve szép, de belenagyítva egy rendszámot vagy arcot már nem tudsz leolvasni.
- Ha érzékeli is a kamera a mozgást, akkor is csak 8 sec videót rögzít, akkor is, ha több ideig van előtte mozgás.
A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogyha odaállok a kocsival a kapubejáróba, akkor kinyílik az automata kapu, beállok a kocsival a bejáróba, akkor már csak azt rögzíti, hogy kiszállok belőle. Ha pakolok a csomagtartóból, akkor is csak 8 másodpercet rögzít, ha percekig pakolok.
Ha kapok is riasztást arról, hogy valamit érzékelt sok esetben nem látszik semmi a 8 másodperces felvételen, mert mire elindulna már nincs is ott a cél (pl. megfordul egy autó a kapubejárómban.
Aki már esetleg tapasztaltabb ezekkel tudna segíteni, hogy mi trükkje annak, hogy a kamera gyorsabban kapcsoljon be, rögzítse a teljes mozgást? Vagy fogadjam el, hogy ez ilyen, ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest