- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Szerintem teljesen érthető, hogy nem, vagy nem jól kezeli az eszköz a nyári/téli időszámítás váltását. Elvégre a Mi hom eszközök sem kezelik jól.
Az oka valószínűleg sokkal triviálosabb, mint gondolnánk: Kínában nincs óraátállítás
És közel sem biztos, hogy nekiik ez eszükbe jut, hogy másutt visziont létezik az intézménye, még egy darabig. -
neophyte79
tag
Rémes...hogy ennyire meg tudta zavarni.
Már 10X reseteltem a karkötőt...másik telefonon próbálkoztam (hogy elkerüljem a HR-t), Android System WebView reset, párosítottam nem egyszer, cache/adat törlés a telón...Mi Fintess újratelepítés. Persze semmi sem segített, aztán eszembe jutott, hogy hajnali 1-kor még rendesen működött, reggelre már nem.Akkor már éreztem, hogy az óraátállítással lesz valami, a linken szereplő videó megerősített ebben.
Úgyhogy játszottam a beállításokkal és így lett jó.
"Egyébként köszönjük az információt, sok embernek hasznos lesz!
"
Ha valakinek gondja van ezzel, linkeld bátran. -
strogov
senior tag
"Szóval, ha a hívás"
Az üzenet rendben, de hívás api-t az apple átalakította (CallKit). Ezért csak telefon és facetime hívásokról érkezik jelzés Mi Band-ra (AW-ra is). pl. Teams üzenetek megjönnek, de a hívás már nem. A 3rd party-knak át kellene állniuk callkit-re, de ez nem triviális. MS 1 év alatt nem állt át.
-
strogov
senior tag
Nekem Mi Band 6 NFC-vel van IOS tapasztalatom. Talán a 8 rosszabb nem lett. Azt azért vettem mert ki akartam próbálni, hogy kell-e nekem okosóra. Előtte volt egy xiaomi watch lite-om (K&H ingyen adta), és az elég idegesítő volt IOS-en. Nem jöttek meg az üzenetek ha háttérben bealudt az alkalmazás. 1 hét után polcra tettem.
Mi Band 6-nak NFC miatt adtam egy esélyt. Kiváncsi voltam, hogy mind olyan szar mint a watch lite, vagy az volt a kivétel. Nagyon-nagyon szerettem. Még szövet szíjat is vettem hozzá, hogy nyáron is hordhassam. Egy baja volt, hogy mint edzést támogató eszköz egy kalap szar. Úgyhogy mivel bejött az életérzés, és akartam egy olyat ami pontosan mér edzés közben is, ezért vettem egy AW SE2-t, amit azóta is nagyon szeretek.
Mi Band 6 azóta a szintén IOS-t használó nagylányomnál van és boldogan használja. Watch Lite polc után hozzá ment, de ő is panaszkodott.
Watch Lite pedig mostmár az android használó páromhoz került. Azzal android-on nincs sok gond. -
johnny500
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gmail
- LEGO klub
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest