- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz a tippet, akkor már nem szerkesztem, csak a sok fals kijelző aktiválás fog idegesíteni
Emelésre nem kapcsol, az ki van lőve. Ha karba teszem a kezeimet, akkor az óralap felső éléhez hozzáérek, azért aktiválódik. Meg random dolgok érintésétől, amin azért próbálnak faragni, ahogy észrevettem, mert kevesebbszer aktiválódik, de még mindig elég sokszor. Gyakorlatban sokkal jobb az egy ponton éleszthető kijelző szerintem... Vagy gombbal, ha nagyon biztosra akar valaki menni.
-
judas13
veterán
(A mi hatosunk érdekes még nem volt NFC-s sajnos).
Itt is NFC hiányáról írnak a 7 esetében pld. [link]
Majd igaz most tavasszal már ezt:Majdnem egy év telt el azóta, hogy a Xiaomi ebben az országban (német) forgalomba hozta új fitneszkövetőjét, a Smart Band 7-et (kb. 47 euró az Amazonon ) . Az előző generációhoz hasonlóan a gyártó ezúttal is NFC chip nélkül készült. Az érintés nélküli fizetés továbbra sem lehetséges a hordható eszközzel.
Anno már a Band 5 esetében is káosz volt az NFC körül amúgy >> [link]
Itt az NFC-s 8-as csak kínai megjelenéséről írnak [link] Majd megismétlik ezzel is a frissítéseket jövőre...ami korlátozott fizetési módokat kínál ismételten(?).7Heads Drago +1
-
7Heads Drago
veterán
A mastercard akkor nem opció? Kár érte.
Nem értem miért nem csinál senki egy olcsó fizetős karkötőt. Nem elég ha látom a bejövő hívást meg fizetni tudok vele, meg néha megnézem a pontos időt. Az összes többi az nekem sallang és nem érdekel. Viszont mivel fizikai munkát végzek nekem nem kell 70-100.000 óra. Csak összebarmolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest