- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
icemad
nagyúr
Köszönöm szépen ezt a választ. Lényegében engem az értesítés része érdekelne. Edzéskövetés nem nagyon izgat. Sereg után majd 20 évig edzettem, elég volt. (kicsit ráment az egészségemre.)
Szóval, ha a hívás, messenger, WhatsApp, email értesítést már jelzi, akkor nekem bőven jó. És elméletileg ezt tudja is. -
judas13
veterán
Ajiba az ügyfelek kaphattak NFC-s verzióst. Ez szép. Tényleg. Én nem voltam ügyfél
De eleve furcsa, nem is tudom miért kell(ett) ezt így feldarabolni, most itt van NFC, de korlátozott banki, fizetési lehetőségekkel, amott eleve nincs is rajta, ne is keressük, a harmadik verzióban meg ki tudja mi is van igazán...Csak összejön a végére a történet.
Már az OTP is. Végre.SE 2-n gondolkozom, már jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest