Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
figaro7600 #130 üzenetére
Sajnálom!
Ez a mikrós módszer ravasz trükk! -
Fulár
senior tag
válasz
figaro7600 #116 üzenetére
Ez elég fura.Konkrétan nyelv választâsi lehetővet és nem is talâlok sem az órában sem pedig az appban.Az óra magyar nyelvi tâmogatâsa egy frissítéssel érkezett meg.Talân érdemes lenne mi dent a nulláról kezdeni.Levâlasztani az órát az appról.A vekkeren csinálni egy Resetet majd újra hozzâ adni az apphoz.Az óra ugye"Global"verzió?
-
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #81 üzenetére
Tegnap este felraktam az új Mi Fitness alkalmazást, de kiderült, hogy félig kínai így ment vissza a Google Play Áruházban lévő.
Bekapcsolod a bluetoothot a telefonon, felrakod az alkalmazást, elfogadod a Mi Fitness felhasznális feltételeit, utána megadod a programnak, hogy megkeresse a közelben lévő eszközöket, kiválasztod a magyar nyelvet, régiót? az utóbbiban nem vagyok biztos és magyar lesz a karkötő.
-
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #83 üzenetére
Emlekem szerint amikor kivettem a dobozbol, bekapcsoltam, elkezdtem a telefonnal oszzehozni, mar magyar volt.
Nekem a telefonom is magyar regios, magyar nyelvu. -
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #81 üzenetére
Mi az a Médiás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem minden évben lesz tényleg ügyesebb a Xiaomi karperece, de a mostani generációnál érezhető a fejlődés.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest