Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
válasz
mediumgecso #249 üzenetére
Kiesni nálam sem esik, de minden döccenőnél elveszti a töltést, és lökdösni kell, hogy ismét kapjon tápot😉. De akkor te szerencsésebb vagy
.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
mediumgecso #247 üzenetére
Nekem egész készlet van rendszeresítve a kocsiban😉.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Én érdemben csak a GB-ről rendelném, mert oda van pontom (-30%). Ráadásul az S2 Flash akcióban van.
Már ott is van international verzió Gocomma Roidmi 2S International Version néven. Elég furcsa az elnevezése. Szerintetek? Tippre nemrég tették fel ezt a verziót, mert sok a berendelt és kedvencekhez adott, de még értékelést nem kapott.
Az original verzió is hasonló áron: Original Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger - CHINESE VERSION
Ahogy néztem a táblázatot megéri a felárat az S2, nemde? Mert ha nem akkor az első verzió is kapható náluk: Original Xiaomi ROIDMI Car Bluetooth Charger.
Ti melyiket ajánljátok? Peugeot 306-ba lesz.
-
Gr4t15
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni Roidmi témában!
Láttam, hogy elvileg, kihangosításra is jó. A kérdésem az lenne, hogy mi a helyzet akkor, ha az autóban van eleve bluetooth adapter kifejezetten az autó hangszóró rendszerére történő bluetooth kihangosításra? Erre csatlakozva átveszi az adapter szerepét? A másik, hogy a hívás indítás, fogadás és elutasítás is kormányról vezérelhető ez esetben is működik a dolog, vagy ennyire nem profi?
-
AcCEsS
senior tag
Régi, 2000 körüli Ford Focus szivargyújtójával vajon kompatibilis? Használja valaki ilyen típusban? Egyébként beindult a Black Friday promóció, egy-két helyen már ~19EUR környékén elérhető, pl Geekbuying.
-
távcsőves
senior tag
Üdv!
2 hét használat után a javaslatom, állítsátok 108.0 Mhz-re a transmittert. Itt a legjobb a hangminőség.
-
r0by
addikt
válasz
mediumgecso #235 üzenetére
Opeléknél kicsit tágabb a csatlakozó, mint más autóknál, nem?
Kollégám H Astrájában működik a cucc, de mivel tágasabb, ezért a befőttesgumi körétekerős módszer itt működhet. Tippre a G-nél is hasonló lehet a helyzet. -
mediumgecso
őstag
Szerintetek jó lehet Astra G-vel vagy meg kell venni az adaptert is?
-
zxLAZy
csendes tag
Sziasztok! Most rendelem épp a 2S BFQ02RM verziót, de még mielőtt megnyomnám a "piros gombot" hagy kérdezzem meg: vajon be lehet állítani úgy a bluetooth kommunikciót, hogy (abban az esetben ha tényleg használhatatlan a mikrofonja) a telefon mikrofonját használja beszélgetés közben, és csak a hangot lője ki az autó hangszóróira? Másik: ugye ez a verzió az, ami mikrofonos? Csak mert a Geekbuying oldalon a termék kommentjeinél van egy kis kavar..
-
Vigyorka
aktív tag
Toyota Aygo-ba nem jó... (más típusú a csatlakozás)
Dugalj csere lesz....
Mi a neve a hozzávaló dug-aljnak? -
távcsőves
senior tag
Akinek menetközben csipog, az kapcsolja ki a abnormal battery voltage riasztást. És ellenörize le a kocsiját.
-
DonCosta
tag
Pénteken hozzám is megérkezett egy kihangosítós példány. Egy Corolla Verso -ban használom. Tökéletesen illeszkedik a szivargyújtóba, nem lötyög.
Érdekes, hogy a rádióm nem találta meg a műsorszórást, bármilyen frekvenciára is állítottam be. Visszafele viszont megoldódott a probléma: beállítottam a rádiót egy adott frekvencia vételére és utána a Roidmi app-ban ezt adtam meg a kütyünek műsorszórásra. Így szépen működik.
A kihangosítót csak álló helyzetben próbáltam, valóban nem tökéletes a vétel, de a semminél jobb. Használható.
Érdekes módon a "rázásra számváltás" először összejött, utána (mikor a családnak el akartam dicsekedni vele) nem sikerült. Egyelőre még nem jöttem rá mi kell hozzá, hogy működjön.
(Amúgy egy Xiaomi Redmi 1s-el használom MIUI 7 alatt) -
kovjoe
aktív tag
Punto II-ben, befőttes gumival megy, nem lötyög😉. TD-től Kínából - 3 hét alatt -18 $-ért szuper. Kihangosító a másik fél számára érdekes, de hallható, én a másik felet tisztán értem. Az átjátszás minősége nekem megfelelt. Az külön tetszik, hogy kocsit leállítod, jösz-mész, visszaülsz, majd indítasz, roidmi csipog, villog, kapcsolódik, majd a zene onnan folytatódik, ahol abbamaradt😀. Best buy.
-
jansi
csendes tag
Pénteken akciós lesz a geekbuying-on.
[link] -
távcsőves
senior tag
Megis érkezett az enyém még pénteken, csak recepciós hölgy elfelejtette átadni. Német nyelvű leírás a tulajdonságairól A4-es lapon a gyári csomagoló doboz mellé helyezve. A dobozban van kínai leírás is. Masszív, ígényes, minőségi darabnak tűnik. Skoda Superb mk3 és Skoda Fabia mk1 szívargyújtó aljzat nem kompatibilis vele. Lada Kalina aljzat sem tökéletesen (ebben lötyög, ki kell támasztani) de itt már életre kelt. Tesztek késöbb.
-
távcsőves
senior tag
A táblázat tetején van a modelszám a megnevezés alatt. Pont az átverés lehetősége miatt hanyagoltam az Ebay-t most. Ami korrekt leírásal rendelkezik ott, nem olcsóbb. És a szállítási idő lényegesen több jelen pillanatban. TD ugye EU raktárból kínálja/kínálta.
Most hirtelen nem találom, de tegnap este futottam bele Roidmi 2s klónba.
-
T1k3
tag
Honnan érdemes most vásárolni Roidmi 2S-t? (Láttam, hogy TinyDeal van linkelve de azóta lehet jobb ajánlat, lásd: ebay.)
Szerk.: Mi a különbség a E5F5 és a J0I3 között?
-
r0by
addikt
Rendelénék én is egy ilyen kütyüt. Ahogy olvastam a korábbi hozzászolásokat, és néztem a csatlakozót, elvileg jó a T25-ös Avensishez. Valaki esetleg használja ilyen autóban?
A leállított autónál mit csinál? Folyamatosan feszültség alatt van? Tehát mindig ki kell húzgálni?
Még egy kérdés: ha a teló már csatlakozik bluetooth-on egy okosórához (Gear 2, hívás hangját használja), akkor mi történik? Összevesznek, vagy tud egymás mellett működni a kettő? -
távcsőves
senior tag
Most TinyDeal a legjobb lelőhely. Figyelj, mert ha a TinyDeal app-ból rendeled, úgy a legolcsóbb!
Én az international verziót vettem. App.-ból rendelve 21$ .
-
távcsőves
senior tag
válasz
Life4Free #209 üzenetére
Én beválaltam. Mindenhol 29$ környéke, itt 21$. És Németországból érkezik, 3-7 munkanapot ír kézbesítésre. A cél az lenne, hogy a gyári audio (Skoda Superb 2003 Symphony 1 DIN fejegység) megmaradjon. De jó lenne mp3 stb lejátszás és kihangosító funkció is. Ha nem válik be eladóm és veszek egy 2 DIN méretű androidos fejegységet.
-
Life4Free
csendes tag
Hali! Érdekes a számozás, de a BFQ02RM a mikrofonos verzió.
Az alábbi oldalon lévő táblázat az, ami helyesnek bizonyult.
-
kazan23
aktív tag
Hmmm, most akkor ez BFQ02RM vagy BFQ03RM?
A "leírásban" az szerepel, hogy BFQ02RM, de azt is mondják, hogy:
- Multifunction: Hand-free calls, ...
- bluetooth hands-free callsNa, de az akkor már BFQ03RM, nemde?
https://mobilarena.hu/dl/upc/2016-09/06/972_gs5zszkfbnzitvdq_versions.jpg -
gatesz
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez eredeti lehet?
http://www.tinydeal.com/original-xiaomi-roidmi-2s-bluetooth-car-charger-international-version-p-161479.html
Tudtok esetleg valami olcsó megbízható forrást?
Előre is köszönöm!
-
Life4Free
csendes tag
Sziasztok!
Felkerült egy piros Roidmi (1) különleges kiadású verzió, ha valaki ilyenre vágyna
3040 Ft még most, előrendelés van.
-
bubuka80
tag
Amatőr kérdésem lenne, van egy Roidmi 2s-em, nem tudom mitől van, hogy elinduláskor sokáig csipog, van hogy 2-3 mp-ként. Egy idő után abbahagyja, de nagyon idegesítő.
Csatlakozik, elindul a zene is, de folyamatosan belecsipog. Ilynekor kihúzom, újraindítom és egyszer csak jó lesz.
Bocs a végtelen láma kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest