- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
LilProphet90 #403 üzenetére
Papíron van, gyakorlatban nem tudom. Teszteléshez kéne mindkettő.
-
Nestor16
senior tag
Ha pittyeg, hangot ad a roidmi az mindenképp akkumulátor probléma? Van hogy abbahagyja, de általában nyomja. Volt hogy kihúztam és utána is pittyegett, bár erre nem mernék megesküdni.
Pedig az akksi újnak mondható. -
Nestor16
senior tag
-
-
Nestor16
senior tag
No megjött a Jézuska meghozta a Gocomma Roidmi 2S-t
Az este még leteszteltem. 98-as Peugeot 306-al kompatibilis és jól működik. Szerintem szép a hangja, jobb mint a rádióé, bár csak 2 hangszórós.
Érdekesség, hogy az indikátor jelző kihúzott kulcsnál is világít, pedig ilyenkor minden lekapcsol. De nem gond így se.
A másik, hogy időközönként pittyeg és nem tudom mitől, kicsit zavaró bár szerintem user error.Boldog Karácsonyt és Roidmi kütyüt a fa alá vagyis a szivargyújtóba mindenkinek!
-
Nestor16
senior tag
"A BFQ02RM."
És a hangminőségben is jobb, vissza lehet keresni az itt belinkelt összehasonlítást, a táblázatban látszik, hogy több mindent támogat az újabb így a jobb hangátvitelt is.
http://www.roidmi.com/en/lccanshuGearbest, Banggood.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Én érdemben csak a GB-ről rendelném, mert oda van pontom (-30%). Ráadásul az S2 Flash akcióban van.
Már ott is van international verzió Gocomma Roidmi 2S International Version néven. Elég furcsa az elnevezése. Szerintetek? Tippre nemrég tették fel ezt a verziót, mert sok a berendelt és kedvencekhez adott, de még értékelést nem kapott.
Az original verzió is hasonló áron: Original Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Car Charger - CHINESE VERSION
Ahogy néztem a táblázatot megéri a felárat az S2, nemde? Mert ha nem akkor az első verzió is kapható náluk: Original Xiaomi ROIDMI Car Bluetooth Charger.
Ti melyiket ajánljátok? Peugeot 306-ba lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest