- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
A kérdés első felére azt tudom mondani, hogy ha sikerül jól beállítani olyan frekvenciára aminek a közelében nincs másik rádió akkor szépen szól, nem recseg. Csak akkor szokott recsegni ha zavarja valamelyik rádió adó. (pl külföldön más a frekvencia kiosztás) Ilyenkor át kell tekerni egy másik frekvenciára.
Touránról nem tudok nyilatkozni... -
DonCosta
tag
Nagyon függ attól, hogy épp milyen rádió adók zavarják. Múltkor egyáltalán nem hallottak engem, pedig pár napja egész jól tudtunk beszélni. Jól el kell találni, hogy melyik frekvenciát állítja be az ember. Eddig itt a fórumban javasoltakat próbálgattam, de igazából az számít merre jár az ember gyakrabban és ott melyik sáv üres + nincs a közelében másik adó. Nekem jelenleg a 106.4 van beállítva. Budapest-Gödöllő környékén egész jó...
Bár végiggondolva ez csak abban kéne befolyásoljon, hogy én mennyire hallom, de tény, hogy engem sem hallottak a múltkor, most meg igen...
-
DonCosta
tag
Pénteken hozzám is megérkezett egy kihangosítós példány. Egy Corolla Verso -ban használom. Tökéletesen illeszkedik a szivargyújtóba, nem lötyög.
Érdekes, hogy a rádióm nem találta meg a műsorszórást, bármilyen frekvenciára is állítottam be. Visszafele viszont megoldódott a probléma: beállítottam a rádiót egy adott frekvencia vételére és utána a Roidmi app-ban ezt adtam meg a kütyünek műsorszórásra. Így szépen működik.
A kihangosítót csak álló helyzetben próbáltam, valóban nem tökéletes a vétel, de a semminél jobb. Használható.
Érdekes módon a "rázásra számváltás" először összejött, utána (mikor a családnak el akartam dicsekedni vele) nem sikerült. Egyelőre még nem jöttem rá mi kell hozzá, hogy működjön.
(Amúgy egy Xiaomi Redmi 1s-el használom MIUI 7 alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest