- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Köszi a választ!
Még annyi, hogy szerintetek igaz az, hogy a 2S kínai verziója kevesebbet tud és csak 3 dologra jó, míg a nemzetközi az 5 dologra, ahogy itt írják a kérdésre adott 4. és 5. válaszban? Én ugyanis kínai verziót rendeltem, mert nincs szükséges angol nyelvű dobozra és leírásra sem.Bár, ha abból az oltári nagy baromságból indulok ki, hogy a 2. kérdésre adott válasz az, hogy az USB nemcsak töltésre jó, hanem pendrive olvasásra és mp3 lejátszásra is, akkor lehet, hogy a fenti is ugyanekkora hülyeség...
-
kazan23
aktív tag
Hmmm, most akkor ez BFQ02RM vagy BFQ03RM?
A "leírásban" az szerepel, hogy BFQ02RM, de azt is mondják, hogy:
- Multifunction: Hand-free calls, ...
- bluetooth hands-free callsNa, de az akkor már BFQ03RM, nemde?
https://mobilarena.hu/dl/upc/2016-09/06/972_gs5zszkfbnzitvdq_versions.jpg -
air
nagyúr
Szóval megvan.
A dobozban kínai nyelvű manual volt. Geek egy szóval sem írta, hogy chinese version. De végülis lényegtelen.
Kicsi "tuninggal" működik az Ignis inkompatibilis csatlakozójában.
A transmitter funkció hibátlan. Tiszta, nem zajos, nagyon jó a vétel.
A kihangosítót nem tudtam tesztelni.
Viszont egy kérdésem lenne. A rádión hallható jelzéseit ki lehet-e kapcsolni valahogyan? -
Whynot?
aktív tag
Nem alátét az, csak egyik kollégám csúfolására terjedt el nálunk ez a kifejezés. A manométer tömítést hívta így. Amiről beszélek az a gázpalackhoz adott műanyag tömítés. A rugó utolsó menetét kúpos fogóval megnagyobbítottam.Egyáltalán nem kell, hogy szoros vagy passzentos legyen, csak az lényeg, hogy ne tudjon eldőlni, ha kihúzod a kütyüt és üresen marad az aljzat. De egy hipós dobozból, vagy gumibelsőből, kartonpapírból (és még ezernyi egyéb anyagból) vágott kis korong ugyanígy megteszi és abba alakítás nélkül bármilyen rövid rugót bele lehet tekerni. Ilyesmi meg mindenkinél akad otthon.
-
Csorbi
addikt
Nem vagyok annyira betojva, mert ha nem lesz jó, veszek egy hozzá való átalakítót/elosztót.
-
batabe
senior tag
én peugeot 307-nél egy tollrugóval hoztam fel a középső érintekzőt a gyűrű fölé.
és utána már egyből érintkezik.
-
z0d1AK
nagyúr
Nem látok ilyen opcióra utaló módot az alkalmazásban, nem hiszem hogy tud zenét is kezelni. Ha gondolod, ránézek majd valamelyik nap, ha lesz időm.
Egyébként akkor már lehetne opció egy microSD-re tenni zenét (feltéve, hogy kezeli a telefonod).Családban van egy Ignis, a jövő héten lehet, hogy meg tudom nézni, hogy működik-e benne, de azt nem tudom ígérni biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest