- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
teptep #10557 üzenetére
& Viktor0610
Köszönöm szépen!
Túl nagy elvárásom nincs, előbb-utóbb az RN9P is cserére kerül, de már tarthatatlan volt az állapot amit a céges kártyához talált, lányomtól kapott, Redmi 4A művelt. Volt már részem pár rövid idő alatt használhatatlanná vált céges telóhoz.
Ezt a készüléket 9000Ft-ért vágták most hozzám, nem hajoltam el előle. -
Feri1977
senior tag
válasz
teptep #10231 üzenetére
Értem..igen legfelül van a tétlen és 7,90%-ot fogyasztott. De itt nem azzal van a gond, hogy amikor nem használom az android is merít a tétlen ugye, hanem amikor facebookozom és potyognak a százalékok. Már 1 napot is nagyon szűkösen bír ki, feltöltöm 90%-ra és 1 nap múlva pont már 15%-on van. A facebook lite app merítene? Vagy a chrome böngésző? Mert már gondolkoztam felrakok egy opera böngészőt azt abban facebookozom mert a face app zabál talán. Egyedül a wifi van bekapcsolva semmi más.
-
Danecay
addikt
Köszi, de mivel nem jött válasz, így kísérletezgettem. Nem mondom, hogy néha nem izgultam, de végül sikerült. A letöltött Fasboot ROM-ot ráengedtem a xiaomi.EU-rom.ra MiFlash-en keresztül, gyorsan végig is futott, jött az üzenet, hogy success, de látszólag nem történt semmit. Ezt követően letöltöttem az utolsó EEA Recovery ROM-ot, amit feltelepítettem OrangeFox alól, majd újraindítás és jött egy boot loop szekvencia, na ekkor már izgultam, majd visszadobott az OrangeFox Recovery-be és javasolta, hogy töröljek cache-t, amin egyébként túl voltam, majd formázzak DATA partíciót, amit megtettem és így már feljött a rendszer. Amúgy sem igen értem, hogy Factory RESET után miért kért PIN-t a telefon és miért volt elérhető az összes belső tárhelyen tárolt adat, de a DATA partíció formatálása után ez változott és feljött a telepítette EEA ROM is.
Ezt követően ismét jött a lockolási kísérlet a MiFlash-en keresztül, aminek az időbecslése elkezdett egyre csak nőni, csak nőni, és abból kiindulva, hogy én csak egyetlenegyszer telepítettem csak így ROM-ot eléggé meglepett, mert az meglepően rövid ideig tartott amellett, hogy sikeres is volt. Nos a skála szerint nem járhatott a procedúra 10%-nál előrehaladottabb állapotban, amikor egyszer csak újraindul a telefon, én pedig imádkoztam, hogy feljöjjön a rendszer, de végül feljött, a fejlesztői beállításokban pedig konstatáltam, hogy EEA ROM van a telefonon, zárt bootloader mellett, szóval megkönnyebbültem. Az óta már a gyerek birtokba is vette a telefont. -
teptep
senior tag
Előzmények: 12.5.8, 13.0.4, 13.0.5, 12.5.8 és 12.5.6.
Ez utóbbi 2 hétig bírta, és 1x újraindult. OTA 12.5.7, mert ilyen még nem volt. Hát most lett: Random újraindulások, auto fényerő szabályozás nem működött, bármilyen audio pedig 2 mp szól, 2 mp szünet. Sok-sok gyári alap, frissítés (12.5.8, 13.0.4), gyári alap - egyik sem segített. A gyári alap után minden install lépést kihagytam, csak a hangot teszteltem és dadogott. Már a boot végén a MIUI hang is dadogott. Már kezdtem azt hinni, hogy HW hiba. Fastboot 13.0.5, és már 3. napja stabil.
Asszem többet nem lesz sem OTA sem Recovery, csak Fastboot. -
kanyi51
senior tag
Nekem ugyan az a 13.0.4 van.Érdekes ez a MIUI. már rég óta ( 12.5.8-tol) a bekapcsolásnál indulgat ujra, és nem tudni mi lett vele. Majd egyszer elkapja, és onnan nem indul ujra ( egyelöre hál istenek) . Eredeti lanchert használok és az Alkalmazás fiokkal - amben az ikonok nevit olvashatatlan apro betükkel irja, és nem tudok mit csinálni vele hogy jobban lássam. Az alap betüméret teljessen jo. Na erre varjatok akkor gombot
Mit lehet tenni?? 5let? köszi ha van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest