- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Nálam az eustock-tól vásárolt global-on
alapesetben:
Android 6.0.1 MMB29M, MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.10.0 (MCFMIDL)
Frissítve:
Android 7.0 NRD90M, MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.4.0 (NCFMIED)Frissítéssel sincs gond szerintem (bár többeknek akadt) a hétköznapi használat során.
Nekem pl a gps test nem talált jelet de kimentem a 10 emeletes panel ház közepéről a szabadba és máris -+ 5 méteres pontossággal megtalálta a jelet cirka 20 mp belül.
Van aki ajánlja a frissítés utáni gyári alapbeállítások elvégzését, én nem tettem csak újraindítottam a telefont és még sincs különösebb problémám. -
Toth_Jani
őstag
Nekem 2 hete van meg amikor megkaptam akkor jött ki a frissítés is így azt rögtön ráengedtem és úgy raktam fel az alkalmazásokat, tartva attól hogy az OTP kiakadna ha verziót vált az Android.
Amire használom Net, Face, letöltött zene és videó, és 3-4 leginkább Arcade jellegű játék.
A GPS-t nem igazán volt lehetőségem tesztelni, ahol eddig voltam oda csukott szemmel is eltalálok, így nem bohóckodom vele, de azért teszteltem jónak tűnik az IGO Szülinapp is pontos rajta.
Nálam a mobil alszik éjjel az ébresztés kapcsolja be (és engem is), eddig problémát nem tapasztaltam, telefonként jó, a WIFI erős, és 5 óra kijelzőidővel elég minden Vasárnap tölteni. -
Jamboo529
senior tag
Egy hete nyúzom. Nekem tökéletesen bevált, pedig kicsit ódzkodtam tőle. Simán ajánlom viszont bárkinek. Ekkora tepsi és három napot röhögve elvan folyamatos wifi, mobilnet (2sim), és költözködés alatti sok nyomkodással együtt is.
Én ilyen tokot rendeltem rá, nagyon bejött. (A navy kéket.
)
Viszont a tempered glass még nem jött meg, és már nagyon szívesen lenyúznám róla azt a gyári opálos fóliát.
Ötlet valakinek, hogy s.o.s. szállítási határidővel honnan szerezhetnék rá üveget? -
mindanee
tag
Honorbuy.com-ról, itt ajánlották nekem is pár napja ehhez a telóhoz (egész pontosan a 4/64-es verzióhoz kerestem a boltokat, az ajánló pedig jmuranyi volt - köszi még egyszer a tippet
)
Ha pedig érdekes lehet hogy hol adták fel (ez neked is infó lehet, KamuMazsola), akkor azt is látom, olaszból jön a csomag:
TRIESTE - Muggia - ITALY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest