- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rejtő
tag
TWRP telepítés után mindenképp kell a lazyflasher? Vagy elég a TWRP settings-ben kikapcsolni a DM verify-t?
-
Upo
addikt
válasz
Flashget #1521 üzenetére
Nyilván ha a bootloader flashelődik akkor újra meg kell csinálni a lazyflashert, az kapcsolja ki az fstab-ban az ellenőrzést amitől nem indul. Lehet olyan csomagot raktál fel amiben volt bootloader is. Vagy ki kell törölni a zipből, vagy utána patchelni kell a lazyflasherrel.
Vagy amire te is jutottál végül, az eu dev romban nincs ellenőrzés, az elindul. -
Flashget
félisten
BL nyitás lement rendben.
Multitoollal felment a twrp is be is bootolt a teló. Aztán folytattam volna a dolgot de már csak MI logot bámulhattam..beugrott fel kell rakni mást is a twrp miatt (lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip) amit SD kártyáról felraktam, de továbbra is csak a MI logot látom..ilyenkor hogyan tovább? Még a gyári rom van rajta. -
holozis_HUN
addikt
Beteg ez a teló
Bootloader nyitás megvolt, root megvolt, lazyflasher megvolt, TWRP megvolt, Xposed megvolt.
Jön az értesítés, hogy van elérhető frissítés
Szét hackelve is kapja a frissítést... Komoly.
Bár gondolom frissítéssel minden letörlődne, ami roottal kapcsolatos.
-
Upo
addikt
válasz
royalka #1127 üzenetére
Simán vissza lehet tenni utána a stabilt is és a developert is bármikor.
Viszont lehet hogy nyitni kell a bootloadert ha developert akarsz feltenni, legalábbis írtak ilyeneket, én nem tudom mi az igaz mert ahogy kibontottam a csomagolást már nyitottam is. Legjobban jársz ha rögtön nyitod ha mókolósabb fajta vagy, biztos ami biztos, a helyreállítási lehetőségek csak növekednek vele. Még a gyári stabil romon nyisd ki, és akkor nem lesz gond, talán volt akinek developerrel nem akart összejönni a nyitás. Aztán hajrá!
Ha csak gyári stabilt-developert váltogatsz akkor ennyi, ha már twrp-t vagy eu romot vagy hasonlót akarsz akkor twrp és utána rögtön lazyflasher, aztán mehet a móka. Szintén ha gyári rom frissítés után visszateszed a twrp-t akkor azonnal lazyflasher, és nem fog bootloopolni.
Én gyári developer+twrp-n vagyok, de ha kell akkor rashr alól cserélgetem a gyári és twrp recoveryt. -
trebrona
nagyúr
válasz
BullZeye #802 üzenetére
Upo pedig leírta:
lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip: twrp telepítés után rögtön lépjünk be twrp-be, és az install gombbal telepítsük ezt a zipet. Kikapcsolja a kényszerített titkosítást és a dm-verity ellenőrzést, ami miatt a gyári rom nem indulna el. -
Oldman2
nagyúr
Válaszolok magamnak: a Stabilról Developerre történő "Upgrade" törölt mindent a készülékről. Előtte készítettem egy MIUI Backup-ot, később ez töltöttem vissza.
Az Unlock engedélyt tegnap éjjel kértem meg, ma reggelre meg is jött az engedélyező SMS.
Az Unlock a legfrissebb miflash_unlock-en-2.2.406.5.zip -pel 58 óra várakozást jelzett (gondolom eredetileg 60 volt), így megpróbáltam a régebbi MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip -pel.
Sikerült várakozás nélkül. Öröm és bódottá...
Jöhet a TWRP és a Root és a lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip telepítése.
-
Upo
addikt
Azzal is lehet unlockolni, én azzal csináltam (mármint 8.2.2.0-val). Nem töröl, úgyhogy utána célszerű kézzel egy factory resetet dobni, csak hogy ne legyen gond. De gondolom utána twrp, lazyflasher, root is lesz, akkor meg aztán tényleg kijár egy FR.
(#557) Flashget: De.
Itt a kezemben az 1s, rádugod, ehúzod, ott a beállítás. Csak az megjegyzi amit bekattintottál, a note4 meg mindig visszaáll töltésre, tökmindegy hogy a developer settings alatt mit állítasz be defaultnak. Hopsz még egy bug, stabil és dev rommal is csinálja. -
Én ezt a leírást követtem: Link
Viszont annyi szerintem hiányzik belőle, hogy kell egy lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip fájl is amit TWRP flash után kell TWRP-ből flashelni. Elvileg azért kell, hogy ne legyen bootloop.
xposed-ből pedig spéci miui változat kell: xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126.zip
Miui fórumról töltöttem de linket már nem tudok, google-el meg lehet találni vagy feltöltöm valahova ha kell.
-
Upo
addikt
Melyik twrp-t raktad fel? Utána rögtön twrp alól a lazyflashert telepíteni kell mert különben nem indul el, azt is megcsináltad?
Én ezt próbáltam (abhishek987) [link], de lineage telepítéskor írogatta a mount hibákat. A firmware és cust partícióra emlékszem, de volt még valami. Utána a mi logónál megállt, alulra a kis androidot a pontokkal nem rakta ki. A fastboot csomag nem akart menni, azt írta hogy nem ehhez a készülékhez való. Kiirtottam az ellenőrzést, így felment végül, visszahoztam.
Az abhishek féle topikban van lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip link, azt twrp telepítés után mindig telepíteni kell, nélküle nem indul a rendszer.
Most mindjárt kipróbálom másik twrp-vel is, xda-n még ezek vannak:
rameshurfrnd1 féle: [link]
suhas.holla féle, lenovo p2 forrásból portolt: [link]
abhishek987 féle világos témával: [link]
Szóval ilyen sorrendben próbálom, hátha valamelyikkel felmegy hiba nélkül a lineage.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Outlook topic
- Hegesztés topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest