Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guftabi96

addikt

Sziasztok! (Ha még van itt valaki).

Bár a saját készülékemet már sok éve leváltottam/eladtam, de 2-3 éve megörököltem öcsém készülékét. Eddig csak munkahelyen erről ment a zene, de most szeretném kicsit gatyába rázni és befogni másodlagos készüléknek. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy hardverileg már nagyon elavult, sok jóra ne számítsak stb.

Teljesen gyári állapotban volt a készülék, zárt bootloaderrel, a legutolsó még 7-es droid alapú MIUI-val.
    Odáig jutottam, hogy nyitottam a bootloaderét.
    Recoveryből az Orange Fox még ismerős, gyanús, hogy ezt használtam én is annak idején (volt még valami Red valami is a sima TWRP mellett, de szerintem az Orange Fox volt utána, amit legtöbben használtunk), gondolom ez mehet fel.

Romokból mi az, amivel érdemes próbálkozni? Melyik az, ami még stabil, mindennapi használatra alkalmas?
    Nem kell, hogy nagyon új 13-14-es Droid legyen.
    Induljanak el rajta a közösségi média appok (messenger, instagram, tiktok, esetleg reddit), illetve Revancedet is jó lenne valahogy működésre bírni rajta (emiatt váltanék a stock miuiról).
    Viber/WhatsApp, valamilyen e-mail app, böngésző egyéb alap appok lennének még rajta.
    Ezek valahogy döcögjenek el.
    Választ előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák