Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok! (Ha még van itt valaki).
Bár a saját készülékemet már sok éve leváltottam/eladtam, de 2-3 éve megörököltem öcsém készülékét. Eddig csak munkahelyen erről ment a zene, de most szeretném kicsit gatyába rázni és befogni másodlagos készüléknek. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy hardverileg már nagyon elavult, sok jóra ne számítsak stb.
Teljesen gyári állapotban volt a készülék, zárt bootloaderrel, a legutolsó még 7-es droid alapú MIUI-val.
Odáig jutottam, hogy nyitottam a bootloaderét.
Recoveryből az Orange Fox még ismerős, gyanús, hogy ezt használtam én is annak idején (volt még valami Red valami is a sima TWRP mellett, de szerintem az Orange Fox volt utána, amit legtöbben használtunk), gondolom ez mehet fel.Romokból mi az, amivel érdemes próbálkozni? Melyik az, ami még stabil, mindennapi használatra alkalmas?
Nem kell, hogy nagyon új 13-14-es Droid legyen.
Induljanak el rajta a közösségi média appok (messenger, instagram, tiktok, esetleg reddit), illetve Revancedet is jó lenne valahogy működésre bírni rajta (emiatt váltanék a stock miuiról).
Viber/WhatsApp, valamilyen e-mail app, böngésző egyéb alap appok lennének még rajta.
Ezek valahogy döcögjenek el.
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

crok