Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Az a firmware az nem rossz. Azt kéne megpróbálnod, hogy:
recovery-ben mount-old a /persist-et majd töröld a /persist/data/gxfp/0_0 és mindent ami alatta van
- vagy -
flash-eld a Mega tárhelyem MISC könyvtárából a Fingerprint_reset.zip-etElőtte - természetesen mint mindig - recovery-ben csinálj a /persist-ről egy mentést, biztos ami sicher.
-
Tomi_Sci
őstag
Igen az érdekelt, csupán azért mert nekem a CR 5.3-ban nem működik az ujjlenyomat. Pontosabban az 5.2-re felment clean installal az 5.3, és a kezdeti setupnál megadtam az egyik ujjlenyomatot, ami ment is szépen. De a többi ujjlenyomat hozzáadásakor hibát írt.
Újraraktam szintén clean installal, és most már nem is érzékel semmilyen ujjlenyomatot. Az elsőt sem tudtam hozzáadni, mert semmiféle érintést nem regisztrál az érzékelőn.
Amúgy a FW nálam 10.2.3.0.
Visszaolvasva talán pont Te írtad, hogy egy másik ROMon valakinek megoldotta a problémáját a "correct firmware"
De az melyik? 
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De az melyik?