- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Sajnos ez nem működött.
VISZONT megoldódott.
Valamiért mindig az eggyel előtte lévő oldalra ugrott,ahol egy időjárás widget volt.
Azt kitöröltem,onnantól kezdve ismét jó.
Időközben visszatettem megint ugyanoda az időjárás widgetet,de már nem oda ugrik vissza,hanem arra az oldalra ami korábban is a home volt.
Érdekes... A lényeg,hogy megoldódott. -
dvlac
csendes tag
Nem. Eljutva az általad mondott módszerrel az illető névjegyig, hosszan rányomva a fénykép helyére alul megjelenik a Fénykép (Fénykép készítés és Fénykép választása innen: Galéria), de a Galériából hiába választom ki az illető képet, felül az OK gomb csak halvány marad, ezért rányomva nem történik meg a kép kiválasztása. Ugyanide jutok, ha mintha híni akarom a számot, ott hosszan nyomom a fénykép helyét.....
Szóval a fénykép kiválasztása nem lehetséges, mert nem engedi az OK végrehajtását.[ Szerkesztve ]
dvlac
-
Thusor
őstag
Koszonom, hogy megnezted. Akkor ugyanaz, mint a fejlesztoin. Attol tartok, hogy android 6-ra mar lehet nem is lesz tobb security patch, mert ilyen hosszu ideig nem volt meg kihagyva a frissitese.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
fa4hu
őstag
Köszi, kipróbáltatom vele. A leválasztást a https://i.mi.com/?_locale=en_US oldalon is el kell végezni ugye, nem elég kilépni a fiókból a telefonon?
-
fa4hu
őstag
Kicsit ledöbbentem: a telefonon nincsen bejelentkezve MIUI fiókkal a barátom, sőt egyáltalán nincsen MIUI fiókja, sosem jelentkezett be vele a telefonon. Tehát elvileg nincs mit kikapcsolni, mégis az FR során felvillan a "Készülékkeresés állapotának ellenőrzése" felirat, majd ismét visszaugrik az FR indítására.
Ami szintén szerfelett érdekes, hogy MIUI 9 Global 711116beta ROM van rajta, miközben a telefont valamikor 2017-ben az Edigital-ban vette. A ROM-ot sem tudja frissíteni OTA-n.
Esetleg valamilyen más ötlet?
A developer ROM-ra feltehető a stable ennél a telefonnál a gyári frissítő alkalmazással?
-
fa4hu
őstag
A megoldás ez lett:
Nem engedte feltenni a letöltött ROM-ot, mert a ROM betallózása és vizsgálata után újraindítást kért, a megjelenő újraindítás gombra viszont nem reagált.
Ugye a beállításokból nem engedte az FR-t, sőt a gyári recovery-be sem tudtam belépni a bekapcsoláskor gombkombinációval, de szerencsére a beállításokból engedte a gyári recovery-be való belépést (újraindítást), és ott el tudtam végezni az adattörlést, majd utána már feltenni a beállításokból az újabb gyári ROM-ot.
Egyelőre marad ez rajta, aztán váltunk, ha a barátom ki akarja próbálni a főzött ROM-okat.
Köszi még egyszer a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Home server / házi szerver építése
- Whisky topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Revolut
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest