Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
orso0355 #659 üzenetére
Nekem se nagyon hiányzik a HBO GO, de annyira a Netflix sem az említett hu srt hiány miatt.
Pl. rész közepén kiírta, hogy a tartalom nem elérhető.
Erősen elgondolkodtam, köszi az infót! Igaz most ingyenes egy hónapig a HBO GO, de a TV annyira nem olcsó, hogy annak az épségét veszélybe sodorjam! Az is lehet, hogy az általad tapasztaltak óta már stabil lenne....de annyira úgysem unatkozom, lehet bevárom én is a flowershop-os megjelenést!
-
-
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
orso0355 #539 üzenetére
én meg már ott tartottam, hogy basszus beirom szintibe a basszust és megy gépről oszt nyomjuk trijóba vagy lecserélem a lantot basszgitárra mert gitárost azt minden sarkon lehet lőni kettőt.
Jelenleg 2 xiaomi van a bandában de az énekes is már nagyon szemez az 4X-el, a dobos meg nem zenész annak jó a huawei is
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #309 üzenetére
A gyártói oldalon írják itt:
[link]A kézi porszívó portartályának extra nagy kapacitása (0,47 l)
Erős és állandó szívóteljesítmény Li-ion akkumulátornak (25,2 V) köszönhetően
Ráadásul hangos is.
Ez egy vicc!
Ezt érdemes elolvasni:
[link]Ennél a gyártónál, ha kiválasztod a robotporszívót, lehet szívóerő szerint választani.
A kézi porszívó nyéllel, ott meg nem.
Egyik fajtát sem kell osztályba sorolni, nem véletlenül.
Ráadásul a nyeles fajtával dolgozni is kell, de szerencsére nem sokáig bírja.
[link]A derékfájós magasságra van a teleszkópos cső.
-
mpo
veterán
válasz
orso0355 #288 üzenetére
A robotporszívókat a gyártóknak nem kell osztályba sorolniuk, ezért nincs támpont a kiválasztáshoz.
De egy jó porszívóhoz képest sajnos nagyon gyengék, még 100e Ft-ért is.
A porszívók is küzdenek a szőnyeggel, ez látszik a besorolásukon.
Több ezerből 79 kapott a szőnyegen "A" osztályú minősítést.
[link]
Samsungnak a legjobb is csak C. (lehet, hogy van neki jobb, de itt nem látszik).Egy jobb robotporszívó kemény padlón elfogadható, ha bármilyen okból éppen nem tudsz porszívózni (lehetőleg nagy terület, kevés bútor).
De ami a padlószintnél magasabban van, az mind kimarad. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged