- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #658 üzenetére
Az lehet, de egy időben igen népszerű keresztnévnek bizonyult. Egyébként Kunta Kinte után őt akartam írni, de egyszerre két rabszolga sztorival (Rabszolgasors címmel futott a derék Izaura története) nem akartalak leteríteni, mert már akkora duplának éreztem volna, mint kábé Keoma lövéseit.
Az Aranyéletet sajnos nem ismerem.
-
mpo
veterán
válasz
ubyegon2 #660 üzenetére
de a TV annyira nem olcsó, hogy annak az épségét veszélybe sodorjam
Hogyan, azért mert a Smart funkciót használod?
Az ilyenekhez, mint az HBO-GO vagy UTP kábel kell vagy 5 GHz-es WIFI, a 2,4 GHz-es WIFI nem elég, erre sem, meg YT-ra sem.
Egy régebbi Samsungon kábellel használom, a Young Sheldon-ból 4 rész megnézése után a tv szoftvere belekeveredik.
Az új tévén WIFI-t használok. -
orso0355
őstag
válasz
ubyegon2 #656 üzenetére
Én inkább vártam mindig pár napot, mint hogy az hbo go-val szenvedjek, nekem pokoli rosszul működött. Pl. rész közepén kiírta, hogy a tartalom nem elérhető. Pedig már 30 perce néztem 😃 meg ilyen marhaságok, szakadozás, lassú, stb. Ezért tuti nem fizetnék. (A netem tökéletes volt, nem lehetett rájönni, mi a baj.)
Egyébként a Netflix pl sokkal jobb volt, csak ott meg a magyar felirat hiánycikk, ami ugye ncoreon szintén van. Szóval... -
orso0355
őstag
válasz
ubyegon2 #646 üzenetére
Mi használtuk, de mint tv app; ha smart tv, akkor elvileg elérhető rá külön app, nem kell böngésző meg ilyesmi (másfelől nálunk szar volt...). Ismerem a szar keresést, hát valami brutál a távirányítóval
bár az első 2 betű után hozza a találatot jó eséllyel. Az egyhónapos próbaidő bőven elég volt belőle. Azóta ncore 😃😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Szemüveges topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest