- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Francia + gasztronómia
Ajánlom hozzá a Sajtos omlettet
-
Dhampir
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
A motoros aloldalt akartam linkelni....
szerk: én viszont nem vagyok webfejlesztő, nem is tanultam ilyesmit soha, saját kútfőből, 54 évesen ennyit bírtam összerakni. Az egészben van 2 javascript, és slussz.
szerk2: tudom, hogy összhatásában már - mai szemmel - nagyon elavult az összhatás, majd egyszer ha unatkozom (nem mostanában lesz) akkor átírom az egészet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Óránként kimegyek 5 percre cigizni, csak hogy "adjunk az egészségnek".
Hétvégén viszont - ha jó idő van - szinte mindig elmegyek motorozni, motorral túrázgatni valamerre. Nekem ez a kikapcsolódás. A fotózás a hobbim, ezzel is igyekszem sok időt tölteni. [link]OFF-ba teszem, mert ez még itt is az.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Neerpelt
tag
Egy robotporszívó nem arra való, és nem is várható el tőle, hogy úgy működjön mint egy normál porszívó. Teljesen más, és még így is jobb szerintem. Sok ember ilyenkor szokott összezavarodni, hogy akkor ilyen magas összegért mégis mire. Számolgatják az árát, a wattokat, meg hogy kicsi a porzsák, akkor sokat kell cserélni, ha meg sokat kell cserélni munkában annyi, mintha olcsón vennének egy nagy zsákos porszívót amit kéthetente eltologatnak, meg erősebben szív elvileg.
De igazából nem. Mert a robot valójában inkább söpör, és másodsorban szív.
Nekünk Neato van és nagyon drága volt, mégis ahányszor elindul és miután feltisztított maga után nagyon örülünk hogy így döntöttünk. Először amúgy igen, mindenki megdöbben hogy milyen hamar megtelik a porzsák (múltkor egy családtagnak adtuk kölcsön aki nagyon ügyel a tisztaságra, amíg nem mutattam meg neki hogy mennyi koszt hagyott maga után a porzsákban kb. játékszerként tekintett és), főleg hogy előtte normál porszívóval mentünk végig rajta, ami pont azt jelenti hogy az hagyta ott azt a koszt, amit a robot szívott fel (és hogy valójában eddig nem volt igazi tisztaság). Aztán amikor végigmegy a lakáson minden nap és 2-3 naponta szól hogy tele a zsák és tisztítani kell, azt a fél percet rászánni nem energia, pláne hogy előtte nem te szántad rá azt a napi egy órát (havi 31! Normállal mikor csinálsz ennyit?) hogy porszívóval menj végig a lakáson.
Nekünk nagyon színes szőnyegeink vannak amin minden kis kosz látszik, látjuk hogy az eredmény esztétikailag nem mindig tökéletes. Havi egyszer ezért egy normál porszívót is elő lehet rántani, bár mi nem nagyon szoktunk, ugyanis nincs az a porszívó ami kiirtja teljesen a poratkákat, pláne ha shaggy szőnyegekkel kínzod magad. Padlót mosni se kell utána annyit.
-
Teaway
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
orso0355
őstag
Jaj
Én amikor öcséimnél vagyok, mindig azt nézem, ahogy a monitoron mutogatnak valamit, és bökdösik az ujjukkal... én ettől kivagyok
egyrészt ugye NEM bökdössük, mert azért ahhoz pont elég sérülékeny, másrészt meg hát bakker, tök ujjlenyomatos már az egész
Jó... mondjuk ők kekszet esznek a billantyűzet fölött is...
-
C0d3r
addikt
Amennyiben jó ár/érték arányú szolgáltatást adnak, akkor - részemről - igen. A nép meg úgyis eldöntené a sorsát, ha megfelelő lenne az ügyfélszolgálat hozzáállása akkor működne szépen, ellenkező esetben mennének a süllyesztőbe, ahogy az a piacon szok' lenni.
Felőlem lehet "Az Ország Legjobb Flottája Kft." is, ha egy nagy nulla a hozzáadott érték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest