- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
#65675776 #5425 üzenetére
Azért egy kaspersky, kingsoft, rising, drweb, eset elég jó minta. A találatosok között a legtöbb az generic, azaz látszik hogy nem vizsgálták hogy fertőzött-e, csak a tevékenység alapján írták.
Ha kerülni kéne az olyan megoldásokat amikre ugranak a heurisztikák akkor nem tudnál használni SEMMIT, nincs olyan program ami legalább ne lenne tömörítve (runtime packer), ezekre is ugranak/ugranának, csak egy csomót már eleve beraknak a kivétel adatbázisba. Még böngészőt se tudnál használni.
Egyébként meg működik, kipróbáltam. Valószínű user error ha nem megy.
A gányul összegórálásra nem tudom mit értesz, szerintem épp hogy jól van megcsinálva.
Kaphattál volna egy zipet is hogy ide-oda tömörítsd ki, lépj be ide, indítsd. Olyannak aki azt se tudja mi az a batch file ez teljesen kínai (hehe) lenne, sokan egy parancssort nem tudnak elindítani. Így meg rákattint egy zöld ikonra és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest