- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
Köszi Upo!
Újból átnéztem a hsz-id és tisztult a gyári és Fastboot ROM kép.
MIUI gyári stabil, fejlesztői és fastboot ROM-ok.
Ha igaz, akkor a fenti link a HM2XTDPro verzióra mutat, ha nem, akkor a sorban harmadikat kell választani.
Kínaiul: 移动-增强版, fordító Mobil továbbfejlesztett változatnak mutatja, de letöltött állomány neve miui_HM2XTDPro_... lesz.
A szürke gomb vezet Fastboot ROM-okhoz.
Az egér megmutatja, hogy wt86047_pro verzióból két állomány van, stabil és fejlesztői.
Biztos mindegy, hogy melyiket használjuk, én most a stabil verziót szedtem le.
wt86047_pro_images_V8.2.1.0.LHJCNDL_20170214.0000.00_5.1_cn_4fe45df504.tgz
A Win vagy én nem boldogultunk a kicsomagolással, de szerencsére ez Linux alatt simán megy.
A MIUIHU oldalról régebben letöltött MultiTool-t felmásoltam egy win10/64bites laptopra és elindítottam.
(Vírusírtó kikapcs, mert hisztizett.)
PC Suite telepítést kihagytam, csak a MIFlash letöltése és telepítése lett kiválasztva.
MIFlash elindítva, Browse gombbal megkerestem a kicsomagolt könyvtárat.
Telefon Fastboot módba indítva (kikapcs majd hangerő le + bekapcs gomb, Fastboot) majd USB-n PC-re dugva. Kis várakozás után Refresh gomb és már látja is a program a telefont.
Mivel a teljes helyreállítás a cél, ezért a "clean all" (flash_all.bat) funkciót választottam.
Flash gomb és 145 sec várakozás, majd a flash done és success jelzi, hogy kész.
Kb 10 perc és bekapcsolt a telefon.
Különösebb állítgatás nélkül kipróbáltam angol nyelvvel a telefont, hívás, WiFi, adat, sms minden működik.
Ezután következett a MultiTool-os TWRP telepítés.
Kipróbáltam volna a MIUIHU ROM telepítést is, de mire a program letöltődött, addigra a telefon sikertelennek jelezte az akciót, így ez kimaradt.
Maradt az előzőleg SD-re másolt ROM TWRP telepítése, 7-es hibával.
ROM belső memóriából már simán felment (ezt a ROM-ot pár napja simán telepítettem az SD-ről).
Képes, szöveges sugó a fastboot letöltés oldal alján és itt is.Így utólag egyszerűnek mondanám, pedig paráztam rendesen.
[ Módosította: bolondember ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged