Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• herdsman12

őstag

válasz Upo #5889 üzenetére

Köszi Upo!

Újból átnéztem a hsz-id és tisztult a gyári és Fastboot ROM kép.

MIUI gyári stabil, fejlesztői és fastboot ROM-ok.
    Ha igaz, akkor a fenti link a HM2XTDPro verzióra mutat, ha nem, akkor a sorban harmadikat kell választani.
    Kínaiul: 移动-增强版, fordító Mobil továbbfejlesztett változatnak mutatja, de letöltött állomány neve miui_HM2XTDPro_... lesz.
    A szürke gomb vezet Fastboot ROM-okhoz.
    Az egér megmutatja, hogy wt86047_pro verzióból két állomány van, stabil és fejlesztői.
    Biztos mindegy, hogy melyiket használjuk, én most a stabil verziót szedtem le.
    wt86047_pro_images_V8.2.1.0.LHJCNDL_20170214.0000.00_5.1_cn_4fe45df504.tgz
    A Win vagy én nem boldogultunk a kicsomagolással, de szerencsére ez Linux alatt simán megy.
    A MIUIHU oldalról régebben letöltött MultiTool-t felmásoltam egy win10/64bites laptopra és elindítottam.
    (Vírusírtó kikapcs, mert hisztizett.)
    PC Suite telepítést kihagytam, csak a MIFlash letöltése és telepítése lett kiválasztva.
    MIFlash elindítva, Browse gombbal megkerestem a kicsomagolt könyvtárat.
    Telefon Fastboot módba indítva (kikapcs majd hangerő le + bekapcs gomb, Fastboot) majd USB-n PC-re dugva. Kis várakozás után Refresh gomb és már látja is a program a telefont.
    Mivel a teljes helyreállítás a cél, ezért a "clean all" (flash_all.bat) funkciót választottam.
    Flash gomb és 145 sec várakozás, majd a flash done és success jelzi, hogy kész.
    Kb 10 perc és bekapcsolt a telefon.
    Különösebb állítgatás nélkül kipróbáltam angol nyelvvel a telefont, hívás, WiFi, adat, sms minden működik.
    Ezután következett a MultiTool-os TWRP telepítés.
    Kipróbáltam volna a MIUIHU ROM telepítést is, de mire a program letöltődött, addigra a telefon sikertelennek jelezte az akciót, így ez kimaradt.
    Maradt az előzőleg SD-re másolt ROM TWRP telepítése, 7-es hibával.
    ROM belső memóriából már simán felment (ezt a ROM-ot pár napja simán telepítettem az SD-ről).
    Képes, szöveges sugó a fastboot letöltés oldal alján és itt is.

Így utólag egyszerűnek mondanám, pedig paráztam rendesen.

[ Módosította: bolondember ]

Új hozzászólás Aktív témák