- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel12198
friss újonc
Van egy remek Note 10 prom, nagyon fajin telefon de a mobilnetet hol viszi rendesen hol nem. Szóval azt kiírja, hogy 4G+ de a töltés meg sem moccan, viszont van mikor dolgozik mint az angyal. Ha nyomok egy repülő üzemmódot az néha segít de nem mindig. Van mikor működés közben is beáll és felhagy a melóval. A wifi tökéletes, nagyon gyors jól fogja a jelet. Van még akinél ez a probléma jelentkezett? Vagy esetleg erre van valami megoldás vagy ez készülékhiba?
Amiket csináltam : 3x teljes reset, meg párszor reseteltem csak a wifi, mobiadat, Bluetooth de semmi.. visszatér ez a probléma mindig...
Szolgáltató : Telenor, én nem hiszem hogy ezzel lenne gond, a simkártyát próbáltam több készülékkel és nem volt baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- Könyvek, újságok - mit olvastok?
- Jövedelem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hardcore café
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest