- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
SongoiD #10827 üzenetére
nem alszol keveset? (az egészséges alvásidő 7-9 óra) mert 4-6 óra alvásnál nem tud elég időt mélyen aludni a szervezet, és akkor egyre jobban próbálja bepótolni.
pl: a linkelt hozzászólás felett volt valaki, aki 12 órából 8-at aludt mélyen, de írta hogy előtte napokig alig aludt, szóval a szervezet igyekezett bepótolni. gondolom ha hosszútávon is 5-6 órákat alszik valaki, akkor egyre több lesz a mély alvás is, hogy meglegyen a kellő mennyiség (mély alvás alatt termelődik a legtöbb hormon a szervezetben pl) -
Hegasus
senior tag
válasz
SongoiD #10759 üzenetére
az eredeti mifit a xiaomi mi app store-ból, a playesből kihagytak ezt-azt valamiért, ha lenne téma összefoglaló bele lehetne ezt tenni.
telepítés után angol lesz, nem kínai (asszem rá is frissítheted a playesre), és felül 3 pötty/route tracker, telefonon is kijelzi másodperces frissítéssel a pulzust, és beállíthatod hogy bizonyos szint felett rezegjen is, mert állandóan figyeli.
így egész használható a pulzusmérés része (főleg ennyiért), de a sima heart rate verzió valóban nem éppen jó, mert az alatt a néhány másodperc alatt, míg méri elég csak kicsit elmozdulnia és máris más értéket mutat (szerintem akik panaszkodnak rá azoknak ez lehet a probléma), de ebben az opcióban állandóan figyeli és ha el is mozdul korrigálja is néhány sec után (persze ha megfelelően szorosan van rögzítve a csuklóra)
-
Hegasus
senior tag
válasz
SongoiD #10754 üzenetére
szerintem is használható kijelző nélkül, bőven jó az ami most van, hogyha egy beállított szint felé mész akkor rezeg, ha rezeg akkor tudom, hogy vissza kell venni a tempót.
max tényleg az lenne jó ötlet, hogy ha az alsó szint alá mész akkor egyet rezeg, ha felső szint felé akkor kettőt, de nekem futás közben nem sok kedvem van magam elé tartani a kezem, hogy nézegessek egy kijelzőt, vagy ledeket, ez a mostani rezgés sokkal életképesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest