- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Jaja, én is 9-11e között szoktam. Szerintem pontos, én szoktam olyat játszani, hogy elindítom az appot amikor sétálok, és nézem, ahogy számolja a lépéseket, és magamban számolom én is. A kijelzése nem mindig pontos, van hogy 1 eltérés van, de aztán korrigál és "szinkronba kerülünk"
-
kennyke
aktív tag
Szia,
Közel 3 hete használom, szerintem figyeli az alvás ciklust. 6.30-ra van beallitva, ma 6.07kor, tegnap 6.12kor keltett 3 rezgéssel. Viszont hiába kelek fel, 6.30kor így is rezeg még egyet.Nekem a sync jól működik a magyar verzióval, egyedül a hivasokat felejti el sokszor jelezni.
Most kipróbálom a linkelt moddolt appot. -
FeRkE
őstag
De minek kikapcsolni a Bluetooth-ot? Semmit nem fogyaszt kb, pont ez a jó benne. Nekem nincs ilyen kapcsolódási problémám. Korábban ezt a magyarított appot használtam, ezzel is jól ment, most meg ezt a tweakelt verziót használom, ezzel sincs gondom. Ez utóbbi frissíti a firmware-t is a kütyün.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest