- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Előre bevallom nem olvastam vissza a fórumban.
Mások is tapasztalják, hogy csak értesítésekkel olyan 7-12 nap alatt lemerül a band?
A furább, hogy hiába töltöm, gépen, töltővel külön olyan 85%-nál leáll a töltés és nem tölt tovább. Ha kihúzom, bedugom, 92-93%-ig el lehet szórakozni, de a 100%-ot nem éri el soha, nem hogy magától töltőn hagyva fél-1 napig. -
mik80
újonc
Sziasztok,
Nem tudja valaki, hogyan lehet a Runkeeper-el párosítani (android verzió)?
Keresgéltem már a neten de nem találtam megoldást csak IOs-ra
Pulzusmérést szeretném adoptélni
Köszi. -
dime27
őstag
Sziasztok!
Global verziós mi band 3-nál be lehet vhogy állítani hogyhs hívnak akkor kiírja a band kijelzőjén hogy ki hív?!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Nem volt még ilyen kütyüm, ezért láma kérdéssel fordulnék hozzátok!
Erre keresek megoldást:
Reggel én munka miatt korán kell hogy keljek, az asszony és a gyerek viszont aludhatna tovább, de ők hamarabb felébrednek az ébresztőmre mint én, bármilyen ébresztőhangra. Arra gondoltam, hogy egy ilyen okoskarkötő rezgős ébresztéssel lehetne erre a megoldás.
A következők lenne a kérdéseim:
- Ezen az eszközön magán lehet beállítani érbesztést, vagy a telefon ébresztését tudja továbbítani? Tehát kell hozzá bekapcsolt teló vagy nem? Nekem csak a hétköznapokra kellene, jó lenne ha ez automatikusan menne, nem kéne mindig ki-be kapcsolni a funkciót..- A másik, hogy telefonra (amit nem szivesen hagynék alvás közben a közelemben) vannak olyan alvásmonitorozó programok amik mérik az alvásciklusokat, és megadott időben tól-ig akkor ébreszt (elvileg), amikor az a szervezetnek optimális. Kérdésem, hogy ezen pl. megoldható ilyen? Azt tudom, hogy képes monitorozni ez is az alvást, de nem tudom, hogy a hozzákapcsolt ébresztési funkció az megy-e neki?!
Szerintetek ha csak erre a célra venném meg a band 3-at akkor az jó lehet nekem? Vagy inkább az Amazfit eszközök közt kéne nézelődnöm, azok többet tudhatnak ilyen célra?
Köszönöm!
-
chatran
őstag
Párosítottam a Band3-at egy iPhone5-höz, amire már nem lehet telepíteni a legújabb Mi Fit-et, csak egy régebbi verziót. Ennek ellenére simán csatlakozott a telefonhoz a Band.
Sajnos ha rámegyek Mi Fitben a Profile fülön a Mi Band3-ra, akkor bezáródik az app, sehogysem tudom megnyitni azt a menüt. Ezzel az a gond, hogy ebben a menüben van az unpair, tehát a Band leválasztása a telefonról. Így bukó a màsik telefonhoz való csatlakoztatás.
Van esetleg más módja a Band leválasztásának? -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Az intelligens ébresztést a Mi Band 3 sem tudja már?
Vagy maga A MiFit nem támogatja többé? -
t.any
csendes tag
Köszi a választ!
Igen, tudom, hogy elvileg ott lehet beállítani, de nekem nem sikerül sehogy sem
Ezért írtam, hogy ha valakinek van türelme, lépésről-lépésre írja le. Valószínűleg 2 kattintás, de nekem valamiért ez most nem akar összejönni. Lehet, hogy valami beállítás tiltja ezt? -
-
Gloob
addikt
válasz
Neerpelt #1828 üzenetére
Hát várni, reménykedni lehet.... S remény hal meg utoljára. Ott a global verziós, még az sem tud. Elég lenne, ha legalább az alapértelmezett nyelv az angol lenne, a csajna verzióson is. De azt sem fogják meglépni, hiszen ott a globál, vegyél azt. A többiben egyetértek, az íráson nem is az ellen szól(t)!
-
Neerpelt
tag
Pedig még a kínai verziós is tud lengyelül. Szóval nem lehetetlen amit várok. Ráadásul innen akarnak Európába terjeszkedni.
Amúgy dolgoznának ők, talán a túl sok termék foglalja le őket. Azért 4-5 évig nem mindegyik gyártó frissíti a telefonjait, úgy hogy amellett filléres áron árul már gyakorlatilag mindent. És azért most kidobtak egy Mi 8-at, egy Mi Mix 3-at, egy Pocophone-t, ezek már önmagukban is elegek volnának más cégeknek.
-
Gloob
addikt
válasz
Neerpelt #1825 üzenetére
A kínaiaktól ne várd a magyar nyelvet, főleg a csajna verziós perecek esetén. A sokkal drágább óráiban, Bip, Pace, Stratos sincs magyar még a global verzióban sem. Nekem május vége óta van meg. Azóta a fényerőállítás lehetősége, meg az óráról történő edzés indítás jött új funkcióként. Tényleg kevés, lehetne több lehetőség is. A MiFit meg néha hol jobb, hol rosszabb. Nekem egyébként nem keres a GPS semmit, igaz fix helyszín van beállítva.
-
Neerpelt
tag
válasz
vendingo #1823 üzenetére
Én csak megvontam az apptól a lokalizációs engedélyt, nem fogom feleslegesen meríteni a telefont.
Amúgy tényleg nincs érdemleges fejlesztés. Már rég tudnia kéne magyarul a Bandnek, ehelyett a legutolsó firmwareben ha jól emlékszem már harmadjára lett átvariálva az edzés menüpont animációja. Közben kicsit több számlapnak meg világórának talán az emberek jobban örülnének.
-
Neerpelt
tag
Szeretnék gratulálni annak a fejlesztőnek aki kitalálta hogy a Mi Fit új verziója mindig bekapcsolva hagyott GPS-t akarjon, gondolom csak hogy az "Edzés" menüpont alatti semmit nem érő térképecske mindig aktuális pozíciót mutasson. Cserébe még értesítéseket sem kapok.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Kinti aktivitás közben ma headsetbe bemondta a Mi Fit app, hogy 160 a pulzus (160 + valamennyi volt, pontosan nem emlékszem). Többször is bemondta, kis eltérésekkel de 160 fölött volt a pulzus egy kb száz méteres útszakaszon. Aktivitás végén megnéztem az eredményeket a Mi Fit-ben és csak 124-et ír maximális pulzusszámnak. Már korábban is az volt az érzésem hogy nem tudja megjegyezni a maximumot de eddig nem figyeltem oda rá. Ez akkor most milyen pulzusokat ment el maximumnak? Csak azokat amiket 1 kilométerenként mér, amikor bemondja mekkora utat tettem meg és mennyi idő alatt?
-
-
Micsurin
nagyúr
Mi band 3 egy hét után is marha jó de nagyon gyenge a kijelző védelme. van már rajta egy hajszál karc pedig max pulcsival érintkezett.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
A band rezgéksét kevésnek találom. Túl finoman rezeg, nem rázza meg a csuklómat. Ma megvettem, majd visszatérítést kértem Toolbox & Mi fit appra. Ott vannak rezgés minták, ébren észre is veszem, de én pont időzítés alapú ébresztéshez vettem az pántot, hogy éjjel ne telefon visítson mellettem. Mi Bandage is fent volt, de nem tudtam nekem megfelelő rezgés mintát össze állítani. Hátha tudtok jobb appot ajánlani, leírom pontosan mit szeretnék:
A leg tökéletesebb az lenne, ha a telefon Óra appját fel tudnám venni valamelyik toolba vagy Mi fitbe és mikor az időzítő lejár, nem a telefon pittyegne, hanem a pánt rezegne. Időzítést tudnám nyomon követni értesítési sávon. Pl. beállítom, hogy 1 óra 30 perc múlva jelezzen és látnám telefonon az értesítési sávon real time, hogy mennyi idő van még vissza a jelzésig.
Ezt melyik appap lehetne megoldani? Az sem ártana ha rezgésminta és rezgés száma állítható lenne, mert Mi fit 3 rezgésére nem ébredek fel.
Köszi ha tudtok segíteni!
Fontos lenne az időzítés, mert lényegében csak ezért vettem a pántot.
Szerk: Ami még kimaradt: Ha Tool &Mi fit app értesítéseit kilövöm, tehát,hogy értesítési sávon ne legyen ott az ikonja, valamint a pulzus mérés és a rezgő mód kapcsolója, akkor attól még ugye küld értesítéseket az órára? Ezt elfelejtettem kipróbálni amíg fent volt.
-
Gloob
addikt
válasz
kispe82 #1808 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Abban a MiFit-ben még az 1.5.0.2 FW van. Ha a perecen ennél nagyobb verzió számú a FW, akkor nem fogja frissíteni! Tehát bizonyos helyzetekben nem csak annyi, hogy letöltöd, és telepíted. A másik, hogy ez az utolsó magyarított FW, és több nem is lesz. Ha valaki ennél akar leragadni, az már nem használhatja az esetleges új funkciókat, és javításokat. Mindez fokozottan érvényes a csajna verziós eszközre. A global verziónak megvan az az előnye, hogy azoknál az alapértelmezett nyelv legalább az angol. A csajna verzió esetén én inkább az angol nyelvű FW-t ajánlom, mert az legalább az aktuálisan legfrissebb, és lehet belőle találni olyat, ami tartalmazza az ékezetes magyar betűket.
-
kispe82
tag
A magyarítás a legtöbb esetben annyi hogy le töltöd ezt a módosított appot a miui oldalról aztán felrakod telóra és párosítod a pereccel. Magyar lesz minden, ékezetes betűkkel. Max 10 perc. Ha így nem sikerült akkor is +10 perc és leszedsz pár dolgot hozzá és frissíted a perecet. Egyáltalán nem nehéz.
-
Szabiee
tag
Kínából rendeltem egy kínai nyelvű NFC-s MI3-at. Sikerült rá angol firmware-t tenni (most a legfrissebb). Gondoltam megosztom, mert működik is.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest