- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus94 #1645 üzenetére
Na, akkor nem en vagyok a hulye
lehet tenyleg csak miuival megy...
-
Victoryus94
őstag
Nekem ilyen távolsági opció nincs. Mi A1-et használok stock rommal.
Csak bevisz az Android beállításba, és ott kell hozzáadni a feloldási menüpontok alatt.Régen mi band 2-nél MIUI-s Xiaomival én is be tudtam állítani, hogy csak akkor oldja fel, ha közel van a telómhoz a band.
-
chatran
őstag
A Lurdy-ban lévő Xiaomi boltban mennyibe kerül a Band3 illetve a Band2?
-
Sziasztok!
Beállítottam a smart lock-ot a miband3 és a xiaomi mi a1 között. Hol találom azt a beállítást, hogy milyen közel kell legyen a device a feloldáshoz? Legfrissebb mi fit appot használom ami a playen van.
-
MrSealRD
veterán
Új változtatás, hogy már be lehet állítani a folyamatos pulzusmérést és az alvásfigyelést egyszerre.
-
Disque
aktív tag
Ez csak arra jó, hogy engedélyezve van benne a hívó nevének kijelzése.
Azt a verziót tedd fel amilyen play-es verzió van fent most is, mert ha újjabbat teszel fel akkor frissíti az fw-t, az van benne ami a play-esben is és az neked nem biztos, hogy jó, nem tudom milyen fw-vel használos jelenleg.
Előnye a play-eshez képest a hívó kijelzés, hátránya, hogy a képernyő feloldása opcióra kattintva az alkalmazás újraindul, de ha előtte ez be volt állítva, akkor működik továbbra is, valamint csak MI fiókkal lehet bejelentkezni az app-ba.
Valamint ez nem frissül a play-ről, sőt a listában sincs benne, így véletlenül nem tudod frissíteni, hogy ez előny vagy hátrány azt mindeni döntse el saját magaSzerintem most a legjobb megoldás az hogy a play-es Mifit-el feltenni a legújabb fw-t, rátenni a bold font-os fw-t amitől ugyan angol marad, de lesznek az értesítésekben magyar ékezetek rendesen, és utána a módosított Mifit-et feltenni, hogy legyen hivó megjelenítés is. Vagy a módisított Mifit helyet Mi Bandage-t használni hívókijelzésre.
Aztán ha jön egy frissebb fw akkor ezt megint eljátszani -
Nordik
őstag
És ezt hogyan használom? Letorlom a gyári mifitet és csak ezt telepitem? Gondolom frissíteni nem szabad engedni playbol.
A firmwaret is cseréli ez az órán? Vagy hogyan mukodik nagy vonalakba? Lényegében kapok magyar nyelven egy sokkal több funkcióval rendelkező MiFit alkalmazást?
-
Disque
aktív tag
-
Disque
aktív tag
-
Disque
aktív tag
-
Nordik
őstag
Alapból az ekezeteket még mindig nem tudja kezelni? Csak esetleg MiBandageel? Illetve a hivaskijelzes is csak úgy megy még mindig ha angolra van állítva a telefon?
Ezek egyébként soha nem is fognak normálisan működni? Mindig kell másodlagos megoldás?
-
peestike
senior tag
Frissítve lett a mi fit play-ből, 3.5.3-ra. Firmware-t frissítette, most a karkötőn a connect to app to update felirat pörög. Alkalmazás nem találja. Bt ki-be, teló reboot volt, de nem segített. Valami ötlet esetleg? Köszönöm szépen!
-
Gloob
addikt
@Disque
Ha megint rátalálnál egy jó ékezetes angol firmware-re a v2. 0.0.4-ből, akkor kérlek jelezd, akár itt, akár a másik oldalon. Előre is köszi! -
Gloob
addikt
Jött MiFit frissítés, de még nem tettem fel. Vajon van új firmware is bent a Band 3-hoz?
A play ennyit ír róla:
• Javítottuk a felhasználói élményt és a rögzített ismert hibákat.
Ez így sokat nem mond. Tud valaki konkrétabban róla? -
Diopapa
addikt
Tudja valaki, hogy mi bandage-et hogyan lehet rávenni, hogy kézzel lehessen beállítani a települést? Vagy legalább cellainfó alapján kitalálja a várost mert most valami random város van beállítva és beltérben nincs gps jel... (meg emiatt nem is szívesen kapcsolnám be...)
-
timirosicka
tag
Sziasztok. 3 hónapja probléma mentessen müködik az órám,de ma valami történt.Azt irja ki,hogy PAIR DEVICE FIRST.Próbáltam a Mi Fitben csatlakoztatni,de semmi. Tudnátok segiteni?
-
Okosandroid
tag
A megoldásom annyi volt,hogy a gyári rom visszarakása után amit a miui fórumról szépen leszedtem, türelmesen vártam hogy kapcsolódjon. Nagyon nem akart. A másik fórumon olvastam, hogy ha csak az órás képernyőt látom semmi mást, no para, mert ha kapcsolódik akkor a többi menüpont is látható lesz. Így is lett. Amikor az alkalmazás és az óra nagyon hosszú idő után megtalálták egymást, megjelent minden. Utána jött egy betűkészlet frissítés, majd erőforrás frissítés. Ezek lefutottak és tökéletes újra minden. Párszor teszteltem is, de gyorsan megtalálja az óra és az alkalmazás egymást, csak az első csatlakozás volt nagyon heroikus küzdelem. Feltettem a Mi Fit mellé a Mi Band Master progit és angol a kütyüm, tökéletes ez így nekem.
-
Disque
aktív tag
válasz
Okosandroid #1606 üzenetére
És hogy sikerült?
-
Okosandroid
tag
válasz
Okosandroid #1604 üzenetére
Megoldódott a probléma.
-
worxland
addikt
válasz
CptAdamica #1599 üzenetére
Jó. Íbéjen volt vagy 500 pénz darabja.
-
Okosandroid
tag
Sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni. Próbáltam frissíteni az új angol fw-re, de kifagyott az egész óra. Annyit tudtam tenni, hogy gadgetbridge segítségével visszatettem az eredeti kínai gyári romot, amit a miui oldalról töltöttem le. Viszont jelenleg csak a főképernyőt látom, a mi fit alkalmazáshoz nem kapcsolódik az óra és a többi képernyő sem jön elő. Mit tegyek? Tudtok segíteni? Köszönöm szépen!
-
Disque
aktív tag
válasz
ReFleXx #1601 üzenetére
Már működik az eredeti link is, ott van leírás mindenre, igaz angolul, vagy miui.hu-n magyarul.
Én először frissíteném a play-es Mifit-et a 3.5.2-es felteszi a legújabb fw-t majd arra rátenném ezt az fw-t gadgetbridge, appal. Itt le van írva, azt hogy kell: [link] Ott van hozzá letöltési link is. -
CptAdamica
veterán
válasz
legenda007 #1600 üzenetére
Köszi, lehet bepróbálok kettő. Ebay-en szarért-húgyért vannak, 350 Ft kb egy, itthon még az után gyártott is 1200.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest