- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
A topikot zárom, folytatás a [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes! témában.
-
rigoberto
őstag
válasz
multispeed17 #217 üzenetére
DATE Error.
-
Nemo1
tag
Üdv!
A telefonon minden a legfrisseb, stabil verzió.
Bejövő hívásnál csörög, de a képernyő nem éled fel, nem jelzi a hívást.
Megérintve a képernyőt, vagy meg nyomva valamelyik hangerő gombot az "always on" órát látom, és a piktogramot, hogy hívásom van.
Az ujjlenyomat azonosításig nem tudom fel venni.
Nekem olyan mintha ezt csak a legutolsó frissítés óta csinálná.
Másnak is?
Vagy nálam valami beállítás hiba?
A névjegyzék is le van védve ujjlenyomattal, nyílik csak meg, nem lehet ez a hiba?
Hogy túl szigorúra vettem? -
rigoberto
őstag
Up
-
Barnahalo
tag
Sziasztok! A mai nap valami történt. Reggel mikor felkeltem a mobil 87%-on volt. Feltettem a lassú töltőmre, mikor levettem 91%-on állt. Ekkor áttettem gyorstöltőre, és ott pedig elkezdett lemenni a százalék, és megállt 90%-nál. Amikor lehúztam a töltőt, akkor pedig leugrott 84%-ra.
Valakinek bármi tipp? Miért lehetett ez?
Global 12.0.2
-
HoaryFox
őstag
válasz
rigoberto #427 üzenetére
Inkább a másik topik, ami viszonylag még él: [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
winbox
senior tag
Én az elején romolgattam, aztán beleuntam, visszament a gyári, megszoktam és beláttam, hogy így is minden igényemet kielégíti, tökéletes telefon. Pedig előtte végig Nexus szériám volt, ott 10 percig nem volt a gyári rendszer rajta
Azért is volt furcsa az UI is, csomó gyári szemét app...Pixel Experience felüdülés volt, csak 3 build alatt 2x random bootloop lett a vége, csak tiszta telepítés oldotta meg, harmadszorra, mikor meg stabilan ment olyan akksimerülés volt, hogy örültem, ha haza érek melóból vele és ment is töltőre, 2,5 - 3 óra SOT volt. Most csak pár módosított appom van fent, root nem hiányzik, főleg, hogy nélküle is sikerült a pár darab gyári szemetet törölnöm/tiltanom
Egyébként a másik, teszthez tartozó 9T Pro topik jobban pörög, itt nincsenek annyian.
-
válasz
Tidzsi1953 #428 üzenetére
Igen ennyire jó, főleg ha felteszed rá a Xiaomi.EU ROM.ot.
Nekem már 1.éve van meg és még mindég imádom!.... és valóban nincs jobb jelenleg a piacon, talán 350-400.e nél kezdődnek azok amik jobbak tőle!
-
rigoberto
őstag
válasz
Tidzsi1953 #428 üzenetére
Ennyire jó!
2 hetente váltottam a csúcstelókat előtte, ez meg megvan fél éve már!
Nem is tudnám mire leváltani jelenleg..mert ár-érték arányban nincs jobb.
Főleg ha olyat keres valaki, ami full kijelzős.
Se notch, se lyuk. Ez is nagyon sokat ér benne. -
rigoberto
őstag
Jár ide még valaki?
-
parzone
csendes tag
Szia!
Van megoldás.
Találtam egy oldalt ahol Mi9 hez le van írva mit kell tenni. MI 9 T PRO-nál is működik,valószínűleg más xiaomi készüléken is. Annyi különbséggel hogy a végén nekem egy román modemprofilt kellett választanom a DIGI kártya miatt .
https://forum.xda-developers.com/Mi-9/how-to/100-guide-volte-vowifi-mi9-miui-11-root-t4071673 -
andrys83
aktív tag
Sziasztok!Valaki tudna segiteni miért van az hogy beállitottam az animáció megjelenitést.Ha értesités érkezik kikapcsolt képernyőnél nem kapcsol be az animáció!Sőt a kamera led sem jelez semmit csak töltésnél.ez valami bug?vagy vlaami mást is be kell állítani?
-
rigoberto
őstag
válasz
multispeed17 #217 üzenetére
Mi pontosan ez clear all data?
-
Geby
senior tag
Múlt héten felraktam a Nillkin CP+MAX üveget a 9T-re. Frankón illeszkedik. Igaz vissza kellett szedjem vagy 10x, mert valamelyik oldalra mindig elcsúszott, de jó lett a vége.
Erre egy hét után lepucolom az ujjlenyomatokat és nézem, hogy 2db 2-3cm-es karc van az üvegen, körömmel simán érezhetőek. Nem az első üvegem, de ez volt a legdrágább. Eddig még egyikre sem sikerült karcot rakjak évek alatt, pedig azok ilyen 1-2$-os üvegek voltak. Maximum eltörtek ha leesett vagy ráfeküdtem. Na ez 10$-ért legalább karcolódik. -
radar
tag
Sziasztok. 9T pro mobil digis kártyával nem müködik a vowifi.
Van erre megoldás? -
Viszkó
friss újonc
Sziasztok, a telefonomon jelenleg 11.0.4 stabil van. A gondom az lenne, hogy a rejtett fileokat simán mutatja a viber, whatsapp meg ilyenek, ha éppen nem mutatja, akkor a törölt vagy titkosított fileok helyén fekete kocka látszik. Vki találkozott ezzel? Mi lehet a megoldás? Frissítés mikorra várható? Köszi előre is a segítséget
-
veressjanos
aktív tag
Egyik napról a másikra eltűnt a hívószámkijelzésem. A hívott fél nem látja a számom.
Tudtok segíteni? -
-
NFLfan
kezdő
válasz
DroiDMester #412 üzenetére
Nincs bekapcsolva
-
-
NFLfan
kezdő
válasz
DroiDMester #409 üzenetére
Nálam van, hogy beszaggat görgetés közben, illetve ha ki és visszalépek, elmosott lesz az egész, főleg a szöveg. Nem tudom leírni pontosan, de egyfajta pixelhalmaz. Egy kis idő után eltűnik. Mintha újratöltene kisebb felbontáson
-
válasz
Rixilend #407 üzenetére
nalátod akkor mégsem olyan jó a térerőd, ahogy azt említetted!
-90 dBm is már csak közepesnek mondható! -80 dBm körül az optimális!
Próbáld meg csak 3G hálózatra kapcsolódni, LTE hálózat elég sok helyen nem elég erős!
a VoLTE meg teljesen mindegy hogy ki vagy be van kapcsolva attól nem lesz jobb a térerőd, és amúgy is csak 4G/LTE kapcsolat esetén elérhető!
De mint mondtam az sem biztos hogy nálad van gond a térerővel, lehet akit hívsz nála még rosszabb a helyzet és ezért akadozik a hang.
-
-
Rixilend
tag
válasz
DroiDMester #405 üzenetére
Megnéztem a jelerösseget es majdnem mindig -100 dBm folott van. Az nagyon rossz jelerossegnek szamit ugye?
Ha kikapcsolom a VoLTE-t segitene vagy nincs ertelme? -
NFLfan
kezdő
válasz
DroiDMester #405 üzenetére
Írtam PÜ-t
-
-
Rixilend
tag
Üdv. Kb két hete van nálam egy 9T pro. Vagy 2 napja elkezdett akadozni a telefonbeszélgetés de csak akivel beszélek annak akadozik és néha megszakad. Nálam nincs semmi ilyesmi, tökéletesen hallom a hívott felet. Mi lehet a gond szerintetek? Küldjem vissza, mert nagyon idegesítő. A mobil jellel nincs gond mert más telefonokkal nem jelentkezik a probléma.
-
NFLfan
kezdő
Valahogy át lehet vinni a Chrome könyvjelzőket a xiaomi bongeszojebe? Azt vettem észre, hogy a Chrome nem túl jó a Mi 9t pro n.
-
-
bbalika81
aktív tag
Sziasztok
Kb. 2 hete egy 6/128-as 9T Pro-t használok, teljesen gyári Global rom-al.
Ami érdekes, hogy a első használattol kezdve egy éjszaka 10-12%-ot esik az akku. Próbáltam, hogy mindent kilövök elalvás előtt de nem segített. Normális ez szerintetek?Akku használatban egyedül a Samsung Health ami érdekes, mert ez az egy app ami sok-sok órát van ébren tartásban...."Akkumlátorkímélő"-re van állítva.
Az órám miatt és napi sport miatt használom ezt az alkalmazást, ezért nem törölnémHa valakinek van ötelete az éjszaki merülés csökkentésére azt szívesen fogadom
-
GabN73
addikt
Sziasztok!
USB-C-s füles működik a telefonnal?
-
mgTerminator
veterán
válasz
DroiDMester #379 üzenetére
Mégis én tudtam feltenni víz nélkül, por mentesen, jól pozicionálva, a szélekre is jól feltapad, nem ragad és nem kell cserélni 2-3 hetente
Hozzáteszem az ujjlenyomat taszító réteg is tökéletes... -
válasz
mgTerminator #378 üzenetére
HydroGEL fóliákat az ÖSSZESET így kell feltenni hogy vizezni kell, ez a lényege hogy ettől meglágyul és pl egy lekerekített kijelzőre is tökéletesen rásimul a sarkoknál is, nem úgy mint egy sima fólia!
A szerinted merevítő funkciót ellátó réteget igenis le kell venni felhelyezés előtt ez a lényege hogy pontosan be tud pozicionálni a fólia helyét!
szóval nálad van user error a HydroGEL fólia használatával kapcsolatban!
-
mgTerminator
veterán
válasz
DroiDMester #374 üzenetére
Milyen leírás az ahol azt írja hogy vízzel kell felrakni?
A karácsonyi csomagot is bevizezed mielőtt celluxal összeragasztod?Na megnéztem a videót, igen az a hydrogel fólia, de az egy idióta aki a videót csinálta... azért van rajta a sárga védőréteg hogy merevítse és fel lehessen rakni annak meg az volt az első hogy azt lehúzta...
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #376 üzenetére
Akkor hívjuk drygel-nek?
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #374 üzenetére
Amiről a terminátor ír, azt nem vízzel kell felrakni.
Nekem is az van, simán felragadt, mint a tpu fóliák.
És elég jól fedi a kijelzőt, közel 100%ban.
Nem kellett neki száradási idő sem, és bár első 2 nap kissé ragadósabb érzete van használat közben, az eltűnik, és utána hibátlan.
Az üveg pedig megmarad az ablakba, hisz ott a helye, nem egy érintő kijelzőn.
De hát mindenkinek más jön be, nincs abba semmi különös.
Az lenne a fura, ha mindenkinek ugyanaz tetszene. -
válasz
mgTerminator #373 üzenetére
hogy hogy hogy kerül alá víz? hiszen azzal kell bekenni mielőtt felhelyezed a telóra! És a leírásban is ott van hogy minimum 12.óra a száradás de a teljes kiszáradás 1-2.nap is lehet!
miért nyomnám izomból, egy gagyi műanyag fólia bármilyen is az az tapad és nem siklik mint egy GT üveg ÉG és FÖLD a 2.körött a komfort érzet! -
mgTerminator
veterán
válasz
DroiDMester #372 üzenetére
Én nem tudom te miről beszélsz.... A régi Mix 2-őmön hónapokat kibírt a hátlapon, most a Mi9T Pro-n már elől hátul van és hibátlan!
Hogy neked hogy kerül alá víz az jó kérdés...
Tapad? Valószínűleg de izomból körömmel karistolod, így nem csoda hogy 2-3 hét után kuka... Bááár rugalmas az anyaga szóval én el sem tudom képzelni hogy te mit művelsz vele -
válasz
mgTerminator #370 üzenetére
kinek mi?
a hydrogélt hadjuk!!!!!! ki akarja 2.hetente cserélni (mert kb 2-3hét alatt úgy néz ki mint az okádék) a telón, és utána 1.napig kb megfogni se tudod, amíg ki nem szárad teljesen a fólia alól az ott maradt víz!
Nem beszélve arról hogy olyan szinten tapad a felülete hogy az embernek égnek áll a haja mikor használja egy TG után.Normális TG vel az ég világon semmi probléma nincs, és az ujjlenyomat olvasónak sem zavar be!
-
rigoberto
őstag
válasz
mgTerminator #370 üzenetére
A terminátor megmondja a tutit!
-
NFLfan
kezdő
Tudnátok linkelni egy frankó üvegfóliát?
-
mistar
tag
válasz
kocsisg73 #362 üzenetére
Én sajna tapasztalom a gyenge wi-fi vételi képességet. Van egy kis műhelyem a ház végében ahol gyenge a jelerősség. Magától nem szeret csatlakozni, ha kézzel rákényszerítem akkor elvan rajta egy darabig.
Ami még érdekesebb, hogy van egy konkrét hálózat, amire nem csatlakozik egyáltalán. A router (Digi) közelében ki írja, hogy a jelerősség kiváló, de csak a "mentve" szóval illeti, nem kapcsolódik rá. Már megtettem a "Wi-fi, mobiladatok Bluetooth visszaállítása"-t is. Újratanítottam ... akkor sem
(a kettővel ez előtti S7-et elvittem magammal a napokban, 1-2 év kihagyás után is rácsatlakozott magától)
-
NFLfan
kezdő
Kapható a telefonhoz a gyárinál nagyobb teljesítményű töltő, amivel lehetne tölteni a telót?
-
rigoberto
őstag
válasz
kocsisg73 #362 üzenetére
Én nem tapasztaltam se wifi, se térerő gyengeségeket nála. Persze meglehet, hogy nem a legerősebb versenyző ebben, de az erős középmezőnyben ott van. A wifi jelet sok minden zavarhatja, így arról nehéz általánosságban nyilatkozni, a térerő viszont mindenhol jó (Telekom).
-
kocsisg73
csendes tag
Sziasztok, én még csak szemezgetek a telóval. Többen írtátok korábban, hogy a wifi és a térerő gyengébb a versenytársakhoz képest. Ez még fentáll? Vagy megoldódott? Én egy Huawei Mate 10 pro-ról váltottam Samsung A70-re, és sajnos a Samunak rosszabb a wifije, ahol korábban a Huawei stabil volt, ott a Samu alig látja a wifit. Még sose volt Xiaomi telefonom, eddig csak Samut, Huaweit, LG-t és Motorolát nyúztam, így nagyon érdekelne azok véleménye aki használja/használta. Köszi előre is!
-
NFLfan
kezdő
válasz
rigoberto #357 üzenetére
Hello!
Egyelőre ismerkedem a telefonnal
Viszont nem találok pár dolgot
Hol tudom megnézni mennyi a szabad RAM? Hogyan tudom megcsinálni, hogy ne a főképernyőre rakja ki az ikonokat, hanem legyen egy menü gomb? Valamint hogyan tudom átrakni a főképernyőt úgy, hogy balra előtte is legyen képernyő oldal? (1. képernyő előtt) -
rigoberto
őstag
Milyen jól pörög ez a fórum.
-
NFLfan
kezdő
Mi 9T Pro-n 6 GB ram-ból mennyi a szabad memória, tisztítás után?
-
Roland861010
veterán
válasz
DroiDMester #349 üzenetére
Értem amit írsz értem, hogy mik a határaik ezeknek a paneleknek szóval ne stresszeld magadat.
A K30 panelja 120Hz-es a cikk szerint a tavalyi fő modellek pedig 90Hz-esek a cikk szerint amit egy frissítéssel aktiváltak.
De kiderült nem azt hanem az kijelzők érzékenységén javítottak. -
laleeee
őstag
Sziasztok, használ valaki Relive alkalmazást ezen a telefonon ?
-
válasz
Roland861010 #348 üzenetére
Jólvan, látom nem érted!
És műszakilag se vagy a toppon.... akkor várd csak a 90.Hz es kapcsolódat, de ne állj 1.lábon addig! -
Roland861010
veterán
válasz
DroiDMester #347 üzenetére
Te is felületesen olvastad a cikket !
Eddig szinte minden telefon képernyője 60 Hz frissítést használt,amit idén megnöveltek 90 Hz-re és egy frissítéssel tettek a Xiaomi telefonokban elérhetővé. A Redmi kicsit tovább ment és ezt megnövelte 120 Hz-re, amivel látványosan simább lett a képernyőn látható gyors mozgás és a 120 FPS lassított felvételek. -
válasz
Roland861010 #346 üzenetére
Felületesen vagy pedig nem értelmezve olvastad a cikket!
miről is szól a cikk? REDMI K30-ról nemde? Ez fogja tudni a 90.Hz.et és majd valamikor erre jön egy frissítés ami 120.ra fogja kitolni!
Arról szó nincs hogy a korábbi Xiaomi telók kapnak ilyen frissítést!
Szóval te valamit nagyon félre értelmeztél!
De hát te is tehetsz egy próbát próbáld a 60Hz-es Monitorod vagy a laptopod kijelzőjét 60 ról 90.re állítani meglátod hogy kiakad tőle, és teljesen ki is kapcsol!
Pont ez történne a mostani telókkal is ha 60 ról 90 re állítod! mivel a bennük lévő panel 60.ra készült nem fog 90.et menni!
amúgy is a helloxiaomi oldal kb mindég kamu híreket és valótlan dolgokat ír, szóval amit itt olvasol azt soha nem szabad komolyan venni!
-
Roland861010
veterán
válasz
DroiDMester #344 üzenetére
Te Droid linkeltem a cikket... ma beszéltem a cikk írójával és közölte el írta
Mondom oké!
Szóval onnan vettem .. -
válasz
Roland861010 #342 üzenetére
90Hz SOHA NEM LESZ! Honnét a bánatból vetted ezt az oltári baromságot?
Gondolod csak ennyiből áll a 90Hz hogy beteszünk egy opciót a beállításokba?
Az telefonban lévő AMOLED panel 60Hz.et tud! Az nem fog menni 90.en(persze vannak nem hivatalos hókusz-pókusz hekkelt kernel és dtbo fájlok amivel NÉMELYIK mI9xxx megy 90Hz.et, de ez kb 100.ból 1-2.példányt érint) jó eséllyel talán a 72Hz amit tud OC.val stabilan ez az AMOLED panel, de volt akinél már 67Hz-en is voltak megjelenítési hibák!
Szóval fogalmam sincs hogy ki volt az az idi*ta aki ilyet írt, hogy egy frissítéssel majd lesz 90Hz.
Majd a most megjelenő Mi10. szériában lesznek 90Hz es panelek, ha 90Hz et akarsz akkor olyan telót kell venned, de meg kell barátkoznod a kilyukasztott kijelzővel
-
Roland861010
veterán
Reggelt,
Hogy áll most a készülék frissítés kapcsán ?
Miui11 mikor várható rá ez a 90Hz-es frissítés még mindig nem elérhető ?
Üdv -
l4c1p4p4
csendes tag
Sziasztok.
Azt ki lehet kapcsolni hogy az ujjlenyomat olvasó folyamat világítson?
Pl lent van az ágyon egy kicsit megmozdulok és már világít hogy oldjam fel vagy kiteszem az asztalra a zsebemből... -
veressjanos
aktív tag
válasz
mgTerminator #339 üzenetére
Tudtam, hogy valaki lecsapja 😁
...de ott egy vessző... 😎 -
mgTerminator
veterán
válasz
veressjanos #338 üzenetére
Kicsit sokat vártál rá
-
EgySrac
tag
válasz
veressjanos #336 üzenetére
Mennyi garancia van rá, és mennyi idő alatt érkezik meg?
-
EgySrac
tag
válasz
DroiDMester #332 üzenetére
Tudnál ajánlani hazánkból egy frankó üvegfóliát?
-
veressjanos
aktív tag
válasz
DroiDMester #325 üzenetére
Azért ez nem igaz. Macerás, de nem 0 nap. 🙂
-
válasz
DroiDMester #332 üzenetére
Igen, azt csak addig hagytam rajta, míg megjött Aliról a sok Dés üveg, tegnap óta az van rajta és príma.
-
Pont annyira sík mint az összes többi hagyományos mobilnak!
Ne ilyen lekerekítésre gondolj mint pl az S10.nél
ha kezedbe veszed nem látod hogy le vanak picit kerekítve a kijelző szélei, de ez ma már az összes telefonnál így van!
A kolléga kifogott egy kacat TG üveget!
olyat kell venni ami fekete keretes és legalább 5D-s
ez meg sem látszódik ha fel van téve a telóra egész felületén tapad a széleknél nincs levegősödés
-
EgySrac
tag
válasz
DroiDMester #328 üzenetére
Köszi! Valóban nem sík a kijelző? Én úgy láttam élőben is, hogy maga a kijelző teljesen sík, tehát jó rá egy egyenes üvegfólia. Nem szeretnék több hajlított kijelzős mobilt.
-
itt pedig elég megbízható a garancia
vagy jóval többért tudod gyártói garival hivatalos márkabolt de itt se elég korrekt a garancia intézése annak ellenére hogy hivatalos márkabolt!
-
EgySrac
tag
válasz
veressjanos #324 üzenetére
Nem szeretnék külföldről venni egy ilyen értékű telefont, hazai bolt vagy webshop érdekel
DroidMester, volna tipped?
Valamint alapból van a Mi 9T Pro-n kijelzővédő fólia? -
válasz
veressjanos #324 üzenetére
Sz.ted ha az 1.év hazai garanciát kevesli akkor majd a 0.napos kínait szeretni fogja?
-
EgySrac
tag
Melyik boltból érdemes most rendelni? Aqua van helyben is, de ott csak 1 év a gari... Edigital is, de ott 150 ezer, igaz itt 2 év gyártói garancia van.
-
kurion
senior tag
Tegnap felraktam az EvoX 3.5 de nem igazán győzött meg, vissza szeretnék térni MIUI romra, főleg a "Masik" rom érdekel, elegendő itt is csak format data, fel a zip és install?
-
NFLfan
kezdő
Sziasztok!
Itt a topikban olvastam h Mi9T Pro-ból érdemes inkább Eu verziót venni a Globallal szemben. Tudnátok mondani webhelyeket, ahol EU-sat kaphatnék? Köszi. -
morna
csendes tag
válasz
mgTerminator #318 üzenetére
ennyire nem vagyok béna
a headset on és az alarm a fülembe mondja úgy, hogy a szemem előtt az asztalon van a tel bluetooth on azon is, hogy "no phone is connected"
-
morna
csendes tag
Sziasztok,
A hétvégén lettem egy Mi 9T Pro gazdája és kövezzetek meg, de fogalmam nincs, hol találom a hibát, hogy a telefon nem látja a bluetooth headsetemet (Plantronics Explorer 55) Egy őskövület Galaxy S5 volt előtte, azzal vidáman kapcsolódott. Végigolvastam a fórumot, de senki nem írt ilyen tapasztalatról így most valakinek van tippje, mit kellene csinálnom? Köszönöm -
Roland861010
veterán
válasz
HoaryFox #315 üzenetére
Érdekes!
Van egy videó is amin igaz oxygent futtatnak rajta!
Ha nem megy gyárilag inkább várok a vásárlással mindenképpen olyan telefont akarok ami tudja a 90Hzet... -
HoaryFox
őstag
válasz
Roland861010 #314 üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
HoaryFox #313 üzenetére
Itt írják !
Eddig szinte minden telefon képernyője 60 Hz frissítést használt, amit idén megnöveltek 90 Hz-re és egy frissítéssel tettek a Xiaomi telefonokban elérhetővé. A Redmi kicsit tovább ment és ezt megnövelte 120 Hz-re, amivel látványosan simább lett a képernyőn látható gyors mozgás és a 120 FPS lassított felvételek -
HoaryFox
őstag
válasz
Roland861010 #312 üzenetére
Mókolatlan Mi 9T Pro-n nekem mindenhol 60 Hz-t ír.
-
Roland861010
veterán
Hali,
Tényleg igaz, hogy a Xiaomi be aktiválta szoftveresen a 90hz-es módot a "kijelzőbe" ennél is meg a többi 9es szérián ? -
Manka76
senior tag
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
megszeretném magamat lepni karácsonyra MI9T proval. Sok tesztet el olvastam, megnéztem......
Ne kövezzetek meg nem volt még Xiaomi telefonom de azt hallottam, hogy a Xiaomi telók kijelzője valamiért könnyebben reped, mit általában a többi teló? Ez lehet igaz?Illetve a MI9T pro szintjét hová lőnétek be más márkák telefonjaihoz? (p: one 7 plus, S9 stb...)
-
Simi37
őstag
válasz
veressjanos #307 üzenetére
Én nemrég ilyet rendeltem, azért örülök, hogy nagyon nem fogtam mellé a választással
-
enzahobi
aktív tag
válasz
DroiDMester #302 üzenetére
Melyik plugin kell neki? csak ki akarom próbálni. Meg nem igazán értem hogy ha nem kell eq akkor a plugin mit csinál? Mert az elég gáz ha csak pluginnal van normális jelfeldogozás...
Ja mégvalami, a v3-as poweramp-t is próbáltad már? -csak az annoból ítélve nem
A hifi audio nálam semmi extrát nem csinál powerampvel, néha úgy hallom talán jobban szól vele, máskor meg nélküle. Placebo..., -
válasz
DroiDMester #302 üzenetére
Ezt a HIFI-AUDIÓT érdemes bekapcsolni ott, amiről te is raktál be képet?
Spotify-on streamelek zenét, nem flac-ozok meg ilyesmi.
-
Bogo890103
újonc
Üdv :) Nekem is volt mi9 T prom 6/128 kék szerintem ár érték arányban meg most is a legjobb vetel! Utána vettem egy iPhone xs 256 GB most meg one plus 7 prot használok 8/256 GB tegnap este vettem meg és a legjobb eddigi telefonom hihetetlenül szép ajánlom mindenkinek
-
válasz
enzahobi #301 üzenetére
Nem! ha bekapcsolod az Hi-Fi Audió-t az az összes DSP-s cuccot letiltja akkor semilyen hangképbe nem tudsz bele nyúlni, de mint mondtam nem is kell mert ezek csak rontanak a helyzeten!
jetaudió pluginok nélkül lókaki!(EQ.t itt se szabad használni) szóval nem csoda hogy semmi érdemlegest nem találtál úgy benne!
viper.t ismerem az se jár a közelébe se a jetaudió+pluginoknak, poweramp és neutron-t is megvettem annó de ezek se hozzák a fent említett duó minőségét!
Szerencsére annyira nem izgat a dolog, mivel szökőévente 1X ha hallgatok zenét a telón, de mikor veszek egy új telót azért meg szoktam nézni hogy mit tud!
-
enzahobi
aktív tag
válasz
DroiDMester #294 üzenetére
Azok dsp pluginok, minőséghez lehet hozzáadnak de csak egyéni preferencia szerint, de egy viper-nek sztem nyomába sem érhetnek.
Tesztelgettem most a jetaudiót a poweramp-vel szemben (pluginok nélkül, eq és dsp hatások kikapcsolva mindenhol):Sztem a jet alapból enyhe mélykiemeléssel dolgozik, ill a közép és magas tartományt kicsit visszaveszi. Kellemes meleg "körülölelő" hangzást ad, de nem annyira részletgazdag mint a poweramp, ill hasonlöt abban is el lehet érni az eq-val. A HRA-nak utánaolvasva az hasonló metódus kéne legyen mint a powerampnak a magasfelbintásu kimenet, csak annál 24bit 384khz a max minőség. Hogy a hra 32bites üzemmódban hajtja-e a dacot sose tudjuk meg, sztem nem. Ez van a telónkban elv. tudná: [link]
Sztem próbálgasd ki más lejátszóval is, poweramp, neutron talán az onky még, lehetséges hogy csak a jet app nem műxik úgy mint régebbi telóidon.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest