- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
HoaryFox #315 üzenetére
Érdekes!
Van egy videó is amin igaz oxygent futtatnak rajta!
Ha nem megy gyárilag inkább várok a vásárlással mindenképpen olyan telefont akarok ami tudja a 90Hzet... -
Roland861010
veterán
válasz
HoaryFox #313 üzenetére
Itt írják !
Eddig szinte minden telefon képernyője 60 Hz frissítést használt, amit idén megnöveltek 90 Hz-re és egy frissítéssel tettek a Xiaomi telefonokban elérhetővé. A Redmi kicsit tovább ment és ezt megnövelte 120 Hz-re, amivel látványosan simább lett a képernyőn látható gyors mozgás és a 120 FPS lassított felvételek -
-
-
válasz
HoaryFox #286 üzenetére
"audió minőség 3,5mm jack-en"
ezzel én sajnos nem így vagyok! Nekem kifejezetten rossz élményem van, előtte egy Mi Mix2S-t használtam annak 100X jobb volt az audió minősége!
De még a másod telóm Mi9Lite nak is sokkal jobb a fülesre menő minősége!Nekem nagyon tompának és élettelennek tűnik a Mi9T Pro fülesre menő audió minősége! Pedig próbáltam több féle fülessel de mindnél az jött ki hogy az említett 2 másik telónál sokkal-sokkal gyengébb a mi9t pro.
próbáltam aptX™ HD fülessel BT.n keresztül, úgy már kicsit jobb a helyzet de még úgy is elmarad a másik 2 telótól!
-
válasz
HoaryFox #261 üzenetére
EEA és GLOBAL van, a Xiaomi.EU az egy custom ROM, amit bármelyikre fel tudod tenni a későbbiekben!
az EEA és Global meg kb semmiben nem tér el, így sz.tem teljesen mind1 melyiket veszed
Nekem is a gleccser kék teccett így azt vettem, de így utólag már bánom és jobb lett volna a karbon fekete!
szóval menj el és nézd meg őket élőben, a netes képek/videók nem adják vissza a valóságot!
Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest