- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Vezetékes Vodás rendszerem van idehaza egy Compal modemmel, ami nem nagyon szereti az az AX3600 routeremet. Tegnap azt mondta a szerelő, hogy "sajnos nem kompatibilis a routerem a modemmel, vegyek másikat". A probléma az, hogy idönként a modem nem látja a hálózatot és 0-lás sebességre kapcsol. Ezt állítólag a routerem okozza. Az oldalak betöltésénél DNS hibákra hivatkozott, a modem újraindítása rövid időre megoldotta a problémát. Korábban volt egy 24 órás mérésem, akkor a modem bridge módba volt kapcsolva. Az idő alatt nem volt sebesség problémám. Most a szolgáltatóval beállíttattam a bridge módot a routeren pedig moddolt global firmware van MI wifi támogatással. Ez a tegnapi állapot.
Van valakkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Milyen programot javasoltok? -
lacalama
csendes tag
Igen, oda csatlakozik.
Bocs mit jelent a dupla NAT?
Így most a vodás cuc csak modem, minden mást az ax csinál swich modban.
Gondolkodtam az AP-ben is, de maradtam a másiknál.
Miért akad össze a két wifi, illetve nem akad össze mert az ax a belső hálón gyors volt, csak a vodás modem adta fel a harcot. -
lacalama
csendes tag
Nem teljesen azonos. Modem módban működni kell mind a 4 lan portnak. Bridge csak az 1-es működik. A max stabilitást szeretném elérni. 3 hónapig rágtam a kefét, hogy miért nem működik. A saját routert beállítottam beüzmeléskor és azóta nem nyúltam hozzá. A égi modemmel (fehér UPC) ment sokáig. Aztán ugye külső hálózat hiba, ami légvezetéknél előfordul. A technikus pedig azonnal csrélte az eszközt, mert ez nem az övék így nem tudnak felelőséget vállani rá alapon.
-
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Megvolt a 24 órás sebesség teszt. Addig amíg a Vodafonos modem bridge módban volt a net teljeseen rendebn volt. Amikor vissza lett kapcsolva router módba, akkor megint jelentkezett a net lassulás, leállás. A két wifi tényleg összeakad. A belső hálózatom megfelelő sebességel működik ilyenkor is. Tehát az AX3600 nem lassul meg. Ha a Compal CH7465VF csak modem módra kapcsolom akkor van net, viszont többé nem érem el az eszközt, csak reset után. A két berendezés nem azonos ip címet használ. Voda 192.168.0.1, ax 192.168.2.1. Ez a beállítás megfelelő? Le tudok mondani a vodás wifiről, viszont akkor szerintem a szolgáltatóval érdemes lenne bridge módba állítatni az eszközt.
Várom az ötleteket, javaslatokat.
-
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában sokat kínlódtam az internettel, mert nem volt megfelelő a sebesség. Vodafonos 500 net van. A Vodafone állatl adott routerből megy be egy lan és minden más eszköz a Xiaomi ax 3600-ról kapja a netet. Sokáíg minden jó volt. Márciusban leeset a net sebesség. Szerelő kijött, cserélte a szolgáltatói berendezést. A net továbbra sem volt jó. Külső munka... Folyamatos hibabejelentés.
3 hónap után most kihoztak egy net sebesség mérő eszközt. A szolgáltatói routert hid módba állították, kábel a mérő eszközbe. Azóta paripás a net kapcsolat!! A szerelő szerint az én routerem zavarhatta meg a szolgáltató modemjét. Valaki hallot már ilyet? Lehet ennek valóság alapja? Vagy csak hulladék a Vodás Clam modem?
Várom az ötleteket!Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged