- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
válasz
zelikocc #4649 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm, sikerült szinte teljesen megoldani.
Szolgáltatóval is volt egy kis fennakadás, de a digis router modembe ment (wifi-t automatikusan szüntette). Onnnan a fő router (ami már a PPPoE bejelentkezést végzi) ment rendesen. Viszont úgy néz ki a második routert csak wifin keresztül sikerült hozzáadni, valamiért kábelen keresztül nem. a fő és második router közötti kapcsolat LAN-WAN, ugye?(vagyis most úgy néz ki).Mégegyszer köszönöm és elnézést, hogy szétértetlenekdtem a témát.
-
Idiofil
aktív tag
válasz
zelikocc #4637 üzenetére
Koszonom, bar megkockaztatom hogy hulyenek neztek;
jelenleg 90%ban okes a helyzet. Amit nem ertek, hogy van szolgaltatoi wifi (rendben, kikapcsolhatom), meg ha ugy allitom be, xiaomirouter1 nevu wifi es xiaomirouter2 nevu wifi is tud lenni. Ahhoz, hogy a ket router uazt a wifihalozatot adja, eleg azonos nevure rakni a 2 xiaomis router wifijet?tehat a haz egyik sarkaban is csatlakozzak a “sajatnet” wifihez amit xiaomi1 ad, illetve a haz masik sarkaban is csatlakozhatok a “sajatnet” wifihez, amit pedig a kozelebbi xiaomi2 ad.
Es neadjisten az egyik sarokbol elindulok a masik sarokba, ugy valtson router kapcsolatot pl a laptop, hogy kozben folyamatosan a “sajatnet” wifin marad.Remelem igy mar egyertelmu.
-
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
nem 100%ig ide tartozó, de ide irányítottak, hátha itt hamarabb kapok választ
Vettem 2 Xiaomi Mi AX1800as routert, hogy mesh hálózatot hozzak létre.
Az alábbi soros rendszert csináltam. Szolgáltatói router --> 1. es router (LAN) --> 2es router (WAN).
Amikor belépek a xiaomi routeres felületre, látom a full hálózatot, nincs semmi gond. Viszont az a gondom, hogy hogy érem el, hogy 1 wifi hálózatként tudjam használni mind a 2 router hatáskörét?
Amikor belépek a 2es router felületére nincs semmiféle "copy main wifi settings" vagy valami, hanem teljesen normál módon, adjam meg az SSID-t, meg a jelszót, stb.
Sajnos users manualban csak a quick start van benne, egyéb infót nem találtam.Routerek lokációja és firmware száma megegyező.
Előre is köszönöm és elnézést, ha a kérdés balgaság...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest