- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca83
tag
válasz
INGJOKE #1453 üzenetére
Hát???? A hozzászólásokat nézve spanyol és francia raktárbol is global verziót kaptak - írták is meg a fotókon is látszik (ha jól tudom a kínai az KÉK-es nagy 3600 felirattal ) a global meg szolidabb narancsos)
És rendelésnél original EU plug -
az nem azt jelenti hogy EU dugos gyárilag ? -
Laza...
addikt
válasz
INGJOKE #1303 üzenetére
Írhatsz bármit, de az eladón kívül mindenki max. találgatni tud. A doboz lehet még az árulkodó jel, de ez a világon semmire nem garancia, az eladó kirak egy CN doboz fotót, és küld Globalt, akkor mi van? Én vagyok a hibás, mert azt mondtam hogy ez biza' CN?
Attól h a válasz nem tetszik, még nyugodtan kérdezd meg az eladót, meert egyedül az 99%. Mert 1% hogy direkt azt írja amit olvasni szeretnél
-
válasz
INGJOKE #1287 üzenetére
Digi1000 nettel használom, teljesen rendben van vele. 25-30 eszköz van wifin, switchekkel kb. 10 kábelen. Eddig 1x indítottam újra. Ez kínai, abból is a china unicorn firmware változat ha minden igaz. Legnagyobb baja az eddig, hogy néha a port forwardnál 2x kell a mentésre nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest