Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telefonjavítás, szerviz
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
trance89
üzenetére
Igen igy dugtam. De mindenaron telekomos usernevet es jelszot kert aztan mar kinombanna xiaomi lanjara dugtam at a kabeltnes ekkor a miwifi azt mondta hogy nincs kabel ellenerozzem de alatta aprobetovel higy tovább es vegre megkerdezte hogy milyen modban akarom hasznalni. Vezetekes ap modba kapcsoltam es csoda tortent. Ezutan visszadugatta velem a wan portba es elkezdett mukodni. A masodikat vsak radugtam a huaweire es a wanra majd magatol felalt mesh. De hogy ezt a kezdo permutacios dugdosast nyomkodast hogy kellett volna elkerulnom? Ezzel a ket AX3000-el is kanaán van. Osszes kamera, kutyu sokkal gyorsabban reagal. Sebesseg is jo. Mondjuk a telefon kicsit lassan kapcsol at mikor jovok megyek egesz kozel kell menni a masikhoz hogy raugorjon a telefon. De ez lehet a telefon beallitas problemaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest