- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Az összes a topikban tárgyalt Xiaomi router Qualcomm alapú, és mind támogatott. Honnan veszed ezt a butaságot? Az IPQ 5-6000-rel szerelt termékek is heti szinten bukkannak fel a támogatási listában. A BE3600 pro-val az a gond, hogy kevés benne a RAM, a nem Pro verzióban még kevesebb.
-
Rick4
félisten
Hol volt lekezelő stílus? Te írsz olyat, amiről fogalmad sincs, azaz megpróbálod félrevezetni a topictársat, és megpróbálod lealacsonyítani a topic színvonalát. Én egész pontosan ehhez a színvonalhoz igazítottam a mondnaivalómat, semmiféle lekezelés nem volt ebben, pusztán azt kaptad, amit érdemeltél. Hogy ezt érdemelted, arról viszont nem én tehetek..
Te állítottál olyat, amit leginkább töröltetni kellene, mert ilyen hozzászólásra ebben a csoportban semmi szükség, ha a következő nekifogna olvasni, és azt látja, hogy te meggyőződésből írsz le dolgokat, még képes elhinni, hogy tudod miről beszélsz, miközben nem így van. Jól van az a hozzászólás úgy... -
Rick4
félisten
Minek tanítsalak? Mindenféle linkelgetések helyett inkább csinálj úgy, mint mások, és olvasd el az összefoglalót, ott van minden benne, többek közt még e a mesh- dolog is. Tök egyszerű, 3 perces feladat, mindez magyarul, egyértelműen leírva. Azért küzdöttek, akik azt összeszedték, (többek között én is) hogy az utánunk jövők 1 hét olvasgatés meg bogozgatás helyett 3 perc alatt megcsinálják a magukét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest