- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Az összes a topikban tárgyalt Xiaomi router Qualcomm alapú, és mind támogatott. Honnan veszed ezt a butaságot? Az IPQ 5-6000-rel szerelt termékek is heti szinten bukkannak fel a támogatási listában. A BE3600 pro-val az a gond, hogy kevés benne a RAM, a nem Pro verzióban még kevesebb.
-
Rick4
félisten
Hol volt lekezelő stílus? Te írsz olyat, amiről fogalmad sincs, azaz megpróbálod félrevezetni a topictársat, és megpróbálod lealacsonyítani a topic színvonalát. Én egész pontosan ehhez a színvonalhoz igazítottam a mondnaivalómat, semmiféle lekezelés nem volt ebben, pusztán azt kaptad, amit érdemeltél. Hogy ezt érdemelted, arról viszont nem én tehetek..
Te állítottál olyat, amit leginkább töröltetni kellene, mert ilyen hozzászólásra ebben a csoportban semmi szükség, ha a következő nekifogna olvasni, és azt látja, hogy te meggyőződésből írsz le dolgokat, még képes elhinni, hogy tudod miről beszélsz, miközben nem így van. Jól van az a hozzászólás úgy... -
Rick4
félisten
Minek tanítsalak? Mindenféle linkelgetések helyett inkább csinálj úgy, mint mások, és olvasd el az összefoglalót, ott van minden benne, többek közt még e a mesh- dolog is. Tök egyszerű, 3 perces feladat, mindez magyarul, egyértelműen leírva. Azért küzdöttek, akik azt összeszedték, (többek között én is) hogy az utánunk jövők 1 hét olvasgatés meg bogozgatás helyett 3 perc alatt megcsinálják a magukét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest