- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakotom
csendes tag
Köszi! Ez az összefoglaló eddig elkerülte figyelmem, nem vagyok egy nagy fórumozó...
Ez az "...irgalmatlanul sok adatot küld haza..." nem tetszik! Rengeteg okos eszközöm van, nem véletlenül választottam ezt a routert, csak félek ha firmwaret váltok, akkor nem fognak rá csatlakozni újra a hálózatra és elveszik az összes bennük tárolt adat pl. fogyasztásmérők statisztikája. Reseteltem és átállítottam szingapúri lokációra, és az eszközök többsége nem látta... -
Jakotom
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Xiaomi mesh hálózatom, AX3600 és AX1800 kábelesen összekötve. Szeretném bővíteni még egy taggal, de az AX3200-zal nem volt kompatibilis (eltérő chipset miatt). Tesztelésre kaptam egy AX3000-et, elméletileg a mesh varázsló sikeresen lefutott, de se rádiósan, se vezetékesen nem jelent meg 3. tagként. Még egy AX3600-at nem szeretnék venni, de az AX1800-tól jobbra gondoltam. Találkozott már valaki ilyen kompatibilitási problémával? Elvileg 10 tagig lehet ezeket bővíteni, ezért vezetékesen összekötve mindegy hogy a fő egységbe dugom vagy a 2. eszközbe. Természetesen az AX3600 a fő, nagy a ház rádiósan nem megfelelő a jel szint, és így is van lefedetlen rész, ezért kellene bővíteni. Várom az infokat, köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest