-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakotom
csendes tag
Köszi! Ez az összefoglaló eddig elkerülte figyelmem, nem vagyok egy nagy fórumozó...
Ez az "...irgalmatlanul sok adatot küld haza..." nem tetszik! Rengeteg okos eszközöm van, nem véletlenül választottam ezt a routert, csak félek ha firmwaret váltok, akkor nem fognak rá csatlakozni újra a hálózatra és elveszik az összes bennük tárolt adat pl. fogyasztásmérők statisztikája. Reseteltem és átállítottam szingapúri lokációra, és az eszközök többsége nem látta... -
Jakotom
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Xiaomi mesh hálózatom, AX3600 és AX1800 kábelesen összekötve. Szeretném bővíteni még egy taggal, de az AX3200-zal nem volt kompatibilis (eltérő chipset miatt). Tesztelésre kaptam egy AX3000-et, elméletileg a mesh varázsló sikeresen lefutott, de se rádiósan, se vezetékesen nem jelent meg 3. tagként. Még egy AX3600-at nem szeretnék venni, de az AX1800-tól jobbra gondoltam. Találkozott már valaki ilyen kompatibilitási problémával? Elvileg 10 tagig lehet ezeket bővíteni, ezért vezetékesen összekötve mindegy hogy a fő egységbe dugom vagy a 2. eszközbe. Természetesen az AX3600 a fő, nagy a ház rádiósan nem megfelelő a jel szint, és így is van lefedetlen rész, ezért kellene bővíteni. Várom az infokat, köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest