-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
válasz
morpheus133 #7061 üzenetére
Minden Xiaomi routernél (AX típus esetén legalábbis) van egy rejtett ssid, ha használsz mesh-t ha nem. Ez vagy az iot wifi csatorna vagy pedig ezen keresztül scanneli a környező wifi hálózatokat, ez biztos volt már téma más fórumokon is.
-
válasz
morpheus133 #7061 üzenetére
Én anyóséknál csináltam két kínai rendszerű AX1800-ast kábeles mesh-el és ott is van rejtett hálózat, de a szülőknél például csak egy darab van belőle szinten kínai és ott is van rejtett hálózat, pedig nincs mesh.
Az én 1db AX3600-asomat AP-nek használva nincs ilyen, de ezen a a módosított txpoweres global fw van.Szerintem nincs köze hozzá.
De könnyen ki tudod próbálni, ha jó messze van egymástól a két router és sebességet mérsz a másodlagoson, akkor azonnal látszik, hogy elérhető-e a maximum sebesség.
Vagy kábelesen rácsatlakozol a másodlagos routerre és pingeled az elsődlegest, ha nem nagyobb a Ping mint 1ms akkor szintén biztos a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest